Ekskluzivna lista top tri banje koje su tople, čak i kad pada sneg

Foto:freepik

Foto:freepik

Eh, koji zimski rajovi! Ko bi rekao da su banje u Srbiji toliko "in" tokom hladnih meseci?

Termalna voda, taj eliksir zdravlja, čini čuda. Jer, naravno, ko ne bi želeo da se potopi u bazen sa vodom toplom kao u čajniku dok napolju veje sneg?

Banja "Termalni Raj na Fruškoj Gori": Ako ikada poželite da se okupate u vodi koja je toplija od vaše ljubavi prema zimovanju, Banja Vrdnik na Fruškoj Gori je pravo mesto. Nema bolje kombinacije od termalnih bazena i mira prirode, svega sat vremena vožnje od Beograda.

Banja "Odmor u Zimskoj Toploti": Kanjiža, biser na severu Srbije, dokazuje da lečenje može biti i zimska avantura. Sa vodom koja izvire iz dubine od 1.140 metara i temperaturom od 67 stepeni Celzijusa, ova banja je kao tropski raj u sred zimske idile.

Banja "Topla Oaza u Homolju": Ždrelo, skriveno blizu Petrovca na Mlavi, otkriva svoju toplu stranu tokom zime. Voda od 40 stepeni Celzijusa će vas ugrejati, a ako vam je hladno, samo se prisetite da je ohlađena verzija dobra za piće. Ko bi rekao da termalna voda može biti i "multitasking"?
Ako niste sigurni koje lekovite blagodeti termalna voda donosi, ne brinite. Uz ove banje, ne samo da ćete pobediti reumu, nego ćete i proputovati ceo svet termalnih uživanja. Jer, ko je rekao da lečenje ne može biti i avantura? Termalna voda, zima i istorijski lokaliteti - sve u jednom!

Ekskluzivna lista top tri banje koje su tople, čak i kad pada sneg

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета