ЗАШТО АГРОИНФО

Током година стање на српском селу се јако погоршало. Све више производа се увози, а све мање се узима домаћих квалитетних пољопривредних добара.  Скоро сви су заборавили на поштеног и вредног српског домаћина и сељака. Ипак, Агроинфо је ту да исправи ову неправду и поврати углед српском сељаку.  Ми смо сајт потпуно посвећен српском сељаку и пољопривредној делатности, а циљ нам је да унапредимо и обогатимо знањем живот свих људи који се баве пољопривредом, али и оних који би да започну такву делатност. Овај циљ ћемо испунити кроз објективно извештавање, стручне чланке и савете о чијем квалитету ће се старати наша стручна редакција. Притом желимо да повежемо све пољопривреднике на једном месту које ће имати одговор на свако њихово питање.

Агроинфо је пре свега сајт намењен српском домаћину, али и свакоме ко би се вратио на село и посветио пољопривреди. Наша земља је довољно богата да нас све прехрани, међутим услед лоших политичких и економских одлука, као и због повлашћеног положаја страних компанија на домаћем тржишту, српски сељак је потпуно запостављен. Ми смо ту да квалитетним чланцима, саветима и повезивањем свих људи у привреди, као и потпуним учествовањем наше редакције, унапредимо живот вредних људи који су се у данашње време ипак одлучили за тежак рад и живот на селу. То је квалитетан сој људи којима је потребна сва могућа помоћ, а коју ћемо да им обезбедимо колико можемо. Пре свега ћемо да им омогућимо присутност у медијима, где ће коначно глас српског сељака да се чује.

Све проблеме које имају наши сељаци ће моћи да нам пошаљу, а стручна редакција ће се постарати да добију простор на нашем сајту, одговор и савет. Сви су нам важни и свима ћемо омогућити простор. Истицањем проблема српских сељака желимо да делујемо на целокупно друшво, да пробудимо свест о темељу нашег друштва који чине пољопривредници.  

Данас је проблем и поглед на сеоски живот. Људи се селе у град и само тамо виде будућност, на сељаке гледају са непоштовањем чак и презиром. Сматра се да је све вредно чему треба стремити смештено у урбане центре, а село се види као нужно зло. Стварност је заправо обрнута, људи су најздравији на селу и у природи, док раде и својим рукама стварају. 

ДА СЕ ЧУЈЕ ГЛАС СРПСКОГ ДОМАЋИНА!

 

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета