TRADICIONALNA KUHINJAMeksička salata je veoma zdrava, a njene nutritivne i vitaminske vrednosti zavise od njenog sastava.


Maline uglavnom sazrevaju krajem juna, ali morate znati da sezona malina prilično kratko traje. Najvažnije je da nabavite maline koje su čvrste i krupne, ali nemojte birati one koje su preterano zrele.


Većina kečapa koje možete kupiti u prodavnicama su puna fruktoze, kukuruznog sirupa i genetski modifikovanih paradajza. Stvarno se isplati NApraviti domaći kečap od paradajza a recept je jednostavan.


Ova salata je osvežavajuća i potpuno drugačijeg ukusa od onoga na šta smo navikli. Priprema se za 15 minuta, a njome možete poslužiti 4 osobe.


Radi se o posebnoj metodi kuvanja jaja čiji rezultat je impresivno dugačko jaje koje možete izrezati na kriške. Postupak je jednostavan, a ukućani će biti oduševljeni.


Krem čorba od karfiola je prava stvar za okrepljenje organizma i predah od mesa. Pravi se lako i brzo i obožavaće je cela porodica.


Ručak ne mora uvek da bude komplikovan za pripremanje i skup. Ovaj je pravi primer zato.


Piletina u sosu sa pečurkama je nešto što ne može da dosadi, a ovaj recept je posebno jednostavan, pa će uspeti i onima koji nisu preterano vešti u kuhinji.


Ribu treba često jesti, ne samo kada je post. Ovaj recept za prženog šarana je nešto zaista posebno. Pripremićete ga lako i brzo, a poseban ukus ribi će dati svinjska mast.


Biskvit sa jagodama je idealan ako želite da se zasladite i da napravite kolač "na brzaka". Uspeva svakom i uvek ćete mu se rado vraćati.


Isplanirali ste druženje uz roštilj na otvorenom, ali hranu je teško održati svežom i hladnom. Povrće, voće i salate obično svi držimo u frižideru, ali o prirodi to nije moguće.


Stigla nova zdrava zanimacija koja će zameniti klasičan čips, a jednostavna je za pripremu.


Carska pita je uvek odlično rešenje ukoliko želite lep i ukusan doručak, večeru ili predjelo za ručak.Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета