TRADICIONALNA KUHINJA


Ponekad je zaista važno koristiti određenu vrstu brašna kako bi krajnji rezultat bio savršen.


Sezona je posnih slava, a na trpezu je uvek dobro uvrstiti neka nova jela ili slatkiše. Ova tri kolača su fenomenalna, brzo se spremaju i što je najvažnije, ne peku se!


Domaće kocke za supu biće vaš najbolji kec iz rukava u danima kada nemate puno vremena za kuvanje, a želite svojoj porodici da pripremite nešto ukusno i zdravo.


Slatko alkoholno piće često obogaćeno ukusom voća. Likeri su većinom izuzetno slatki, te imaju visok postotak alkohola (između 15% i 40%), što ih ubraja u kategoriju žestokih alkoholnih pića.


Teško da će neko, osim iskusne srpske domaćice, dati tačan odgovor na pitanje u čemu je razlika između ovih domaćih slatkiša koje prosto obožavamo?!


Često nam treba neki brz recept za ukusan kolač kojim ćemo se zasladiti. U nastavku pronađite baš takav jedan za ukusan desert koji će vas oduševiti!Danas je kajgana sa slaninom većini omiljeni doručak, navika i potreba.


Dunja je bogata mineralima i vitaminima i svakodnevna konzumacija je dobra za zdravlje.


Pripremite za doručak ukusne pituljice u kojima će uživati cela porodica. Jendnostavan recept pronađite u nastavku teksta i uživajte u prelepom obroku!


Bundeva je vrlo zdravo povrće, a jedan od najboljih načina da je pripremite je ukusni potaž. U nastavku pronađite recept, kao i male trikove da bude još bolji.


Na ovakav način možete peći bolo koje povrće, jednostavno se priprema i jako je ukusno!


Dunje su vrlo zdravo voće koje sazreva na jesen i od kog se može napraviti izuzetno ukusno slatko. U ove svrhe se mogu koristiti rendane dunje, a današnji recept se odnosi na slatko od dunja u komadićima.


Možete napraviti gusti sok od bundeve, bistar sok od bundeve ili sirup od bundeve, sve tri varijante su odlične.


  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета