MOĆ PRIRODEKantarionovo ulje se lako pravi, samo pratite ove jednostavne korake.


Ulje od biljke koja se zove žuti noćurak, veoma je korisno protiv raznih kožnih oboljenja, kao što su dermatitis i ekcemi. Ono je delotvorno i kod upale zglobova i vezivnog tkiva (artritis), kao i kod autoimunih bolesti (lupus).


Postoji odličan recept sa suvim smokvama koji će bukvalno preporoditi vaše tijelo!


Ova neočekivana mešavina osmišljena je u Australiji, dok su se naučnici vodili samo najboljim namerama.


Zbog svojih čudotvornih svojstava neem je poznat celog svetu, a u Indiji se smatra svetim drvom. Neem se primjenjuje lokalno i oralno u lečenju mnogih bolesti.Otkrivamo vam uputstva za gajenje smokve u kući u nekoliko jednostavnih koraka, kao i koliko je lekovita


Divlji kesten sadrži značajne količine otrova koji se zove eskulin, i može izazvati smrt ako se jede u sirovom stanju! Seme, kora, cvet i lišće divljeg kestena se koriste u lekovite svrhe.


Lek za razne upalne procese, upale grla, upale bešike, protiv kašlja, protiv upala sluzokože, dijareje, ispiranje desni.


Nepodnošljivo je vruće, pa trčimo kući da u sopstvenom prostoru napravimo prohladnu atmosferu. Ako nemamo klima/uređaj, problem se komplikuje, zato su neke sobne biljke zeleni spas za nas.


Semenke papaje imaju antiupalna svojstva i sprečit će nastanak infekcija. Konzumirajte nekoliko ovih semenki. Ne previše. Pokrenuće izbacivanje otrova iz organizma i čišćenje jetre. Potrebno je da konzumirate 5 semenki


Može se pripremiti vodeni kefir koji pokazuje niz pozitivnih efekata na čoveka, a priprema je vrlo jednostavna.


Mnogo je recepata za zdrave smutije i napitke koji nam daju snagu i vitalnost, a čuvena glumica Žaklin Smit, zvezda "Čarlijevih anđela" je otkrila recept za svoj "čarobni napitak".


Izuzetno poznat zbog svojih lekovitih svojstava u narodnoj medicini, važno je napomenuti da je veliki izvor važnih minerala i vitamina.


Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета