САВЕТИPolako ali sigurno nam se bliži Dan zaljubljenih, stoga počnite da planirate na vreme, šta je to što možete da poklonite voljenoj osobi.


Vitamin F, koji obuhvata dve esencijalne masne kiseline - alfa linoleinsku (ALA) i linolnu kiselinu (LA), igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja i podršci različitim funkcijama organizma. Ove masti, koje se nalaze u biljnim uljima i koštunjavom voću, donose brojne benefite našem telu.


U našem narodu duboko je ukorenjeno poštovanje prema biljkama, smatrajući ih nosiocima moći i tradicije iz prošlih vremena.


Prolazimo kroz prazničnu sezonu, obilje hrane, i punih stomaka. Međutim, šta raditi sa onim što nije završilo u stomaku? Ostaci hrane često ostaju nakon prazničnih trpeza.


Unos vitamina C u organizam je od velike važnosti za zdravlje.


Odležavanje, ili starenje destilata, podrazumeva najkraće vreme koje je potrebno da destilat ili gotova rakija odstoji pod određenim uslovima.


Pored toga što je zastupljena u kulinarstvu ona ima i mnoga terapeutska svojstva. Bogata je mineralima i donosi brojne benefite za telo.


Ko god je probao azijsko ulje napravljeno od crvenih čili pahuljica, gočugarua, belog luka i drugih sastojaka, oduševio se.


Jazavci, neke vrste ptica i mnoge druge životinje zasigurno će u okršaju sa zmijom pobijediti. Ali, ipak ih je malo koji su efikasniji u odbijanju zmija od biljaka.


Osim što popravlja oštećene pramenove kose, takođe jača kosu


Možete ga mazati na palačinke, bakin kolač ili hleb, a kombinacija borovnica i čokolade daje ovom džemu jedinstven ukus.


Kantarionovo ulje se lako pravi, samo pratite ove jednostavne korake.


Tokom velikih vrućina, mnogim veterinarskim ambulantama javljaju se vlasnici čiji su kućni ljubimci dobili toplotni udar.


Sa toplim danima pojavili su se i mnogobrojni insekti te otvorili sezonu uboda. Donosimo i više nego efikasan način da se izborite sa ovim problemom. Evo i kako.


  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета