ORGANSKA PROIZVODNJA


Krečni sumpor u organskoj proizvodnji se koristi najčešće za suzbijanje svih gljivičnih oboljenja sem plamenjače


Da li ste se ikad pitali kako vaši postupci mogu uticati na planetu Zemlju? Nažalost, mi, ljudi, smo vrsta koja zagađuje i najviše šteti životnu sredinu


Navedeni principi organske poljoprivrede pokazuju sav potencijal koji organska poljoprivreda može preneti u svet.Trend suđenja. Da li je ishrana sirove hrane zaista zdrava za nas? Možemo li se zapravo vratiti i započeti praistorijsku ishranu bez obzira na današnje okolnosti? Bez obzira na kvalitet hrane?


Organska hrana se više ne smatra trendom koji će proći zajedno sa drugim vrstama dijeta već je postala puno više.


Bečki istraživači nedavno su razvili hidrogel koji se zasniva na drvetu. Taj hidrogel ne samo da obezbeđuje vlagu poljoprivrednim biljkama, već i dohranu i tako poboljšava kvalitet zemljišta.


Zelena poljoprivreda predstavlja koncept proizvodnje koja se odvija u skladu sa zaštitom životne sredine i razvojem ruralnih predela.


U prošlom članku o proizvodnji domaćeg piva, pregledali smo opremu i glavne sastojke koji su vam potrebni. Sada je red i da napravimo to pivo.


Odlučili ste da napravite svoje pivo kod kuće. Čestitamo! Uključićete se u čudesan i koristan zanat star gotovo koliko i čovečanstvo.


Samo se on tako brzo razmnožava, samo on tako brzo raste. Samo kunić u jednoj godini trideset puta nadmaši svoju težinu.


Koncept „biljke prijatelji“ podrazumeva združivanje useva, odnosno gajenje dva ili više useva istovremeno na jedom polju.


Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета