Decembarski stručni seminar u Novom Sadu pod nazivom 'Pretnje koje ugrožavaju opstanak medonosne pčele'

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Uz podršku Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu, Naučni institut za Veterinarstvo "Novi Sad" u decembru će organizovati stručni seminar pod nazivom „Pretnje koje ugrožavaju opstanak medonosne pčele“.

Stručni seminar će se održati 10. decembra 2021. godine u prostorijama Naučnog instituta za veterinarstvo „ Novi Sad“, Rumenački put 20, u Novom Sadu, sa početkom u 9:30 sati, prenosi agrosmart.net

Svi oni koji su zainteresovani za seminar, svoje mesto mogu rezervisati slanjem imejla na adresu vlade@niv.ns.ac.rs sa naznakom "Registracija na stručni seminar" , dok sam mejl treba da sadrži ime i prezime i organizaciju, tj. pčelarsko udruženje.

Seminar će se održati uz poštovanje svih protvepidemijskih mera, što podrazumeva nošenje maski, maksimalan broj osoba u zatvorenom prostoru. Broj učesnika je ograničen.

Agroinfo.rs

Decembarski stručni seminar u Novom Sadu pod nazivom 'Pretnje koje ugrožavaju opstanak medonosne pčele'

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Aco Vujović iz sela Prilike kod Ivanjice počeo je da se bavi pčelarstvom pre skoro četiri decenije, najpre iz hobija, a od 1996. godine i profesionalno. U poslu mu pomažu supruga Milena i dvojica sinova Željko i Nenad.

Novi praktičan i prilično jeftin uređaj za detektovanje nekih bolesti, bez biopsije i sličnih bockanja, uključuje najdragocenijeg insekta za svetu, pčelu. Neverovatna dosetljivot portugalske dizajnerke olakšaće dijagnostifikovanje i ranih faza mnogih oboljenja.

Tradicionalna manifestacija, "18. Dani cveća i meda" u Velikom Gradištu i Kusiću, okupiće 15. i 16. maja sve ljubitelje cveća i pčelarskih proizvoda. Manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera.

Privremeni organ opštine Kula usvojio je Pravilnik o dodeli sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvu na teritoriji opštine. Minimalan iznos bespovratnih sredstava je 5.000, a maksimalan 150.000 dinara.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета