Decembarski stručni seminar u Novom Sadu pod nazivom 'Pretnje koje ugrožavaju opstanak medonosne pčele'

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Uz podršku Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu, Naučni institut za Veterinarstvo "Novi Sad" u decembru će organizovati stručni seminar pod nazivom „Pretnje koje ugrožavaju opstanak medonosne pčele“.

Stručni seminar će se održati 10. decembra 2021. godine u prostorijama Naučnog instituta za veterinarstvo „ Novi Sad“, Rumenački put 20, u Novom Sadu, sa početkom u 9:30 sati, prenosi agrosmart.net

Svi oni koji su zainteresovani za seminar, svoje mesto mogu rezervisati slanjem imejla na adresu vlade@niv.ns.ac.rs sa naznakom "Registracija na stručni seminar" , dok sam mejl treba da sadrži ime i prezime i organizaciju, tj. pčelarsko udruženje.

Seminar će se održati uz poštovanje svih protvepidemijskih mera, što podrazumeva nošenje maski, maksimalan broj osoba u zatvorenom prostoru. Broj učesnika je ograničen.

Agroinfo.rs

Decembarski stručni seminar u Novom Sadu pod nazivom 'Pretnje koje ugrožavaju opstanak medonosne pčele'

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Tradicionalni Zimski seminar farmera na Tari održaće se po 17. put na ovoj planini od 23. do 29. januara u hotelu Omorika.

Prošla sezona je za pčelare bila vrlo teška. Ponuda kvalitetnog meda na tržištu je bila mala, a pojavili su se i mnogi falsifikati ovog proizvoda po nižim cenama.

Društvo pčelara Smederevo organizuje 27. novembra 2021. godine XII Savetovanje pčelara podunavskog okruga. Svečano otvaranje planirano je za 10 časova.

Gradska uprava za zaštitu životne sredine Novog Sada raspisala je tender za projektovanje kompleksa botaničke bašte u Petrovaradinu

Ova godina je bila vrlo loša za pčelarstvo, a prinosi livadskog, bagremovog i lipovog meda će biti za 70-75 odsto manji od prosečnog. Sve to utiče na formiranje cene ovog proizvoda.

Na platou hale Spens u Novom Sadu otovren je peti po redu Festival nacionalne kuhinje „Taste of planet“ i do 23. oktobra će posetioci moći da uživaju u svetskim specijalitetima.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета