САВЕТИPonekad je zaista važno koristiti određenu vrstu brašna kako bi krajnji rezultat bio savršen.


Sezona je posnih slava, a na trpezu je uvek dobro uvrstiti neka nova jela ili slatkiše. Ova tri kolača su fenomenalna, brzo se spremaju i što je najvažnije, ne peku se!


Domaće kocke za supu biće vaš najbolji kec iz rukava u danima kada nemate puno vremena za kuvanje, a želite svojoj porodici da pripremite nešto ukusno i zdravo.


Sa hladnijim vremenom dolaze i prehlade, a ova tri sirupa koja se lako prave ća vam pomoći da se sa njom lakše izborite.


Prženu hranu lekari i nutricionisti ne preporučuju, ali postoji nekoliko trikova koje možete iskoristiti kako bi vaš obrok bio zdraviji.


Predstavljamo vam jednostavan napitak od samo dva sastojka koja već imate u svojoj kuhinji, a koji će vam pomoći da se za kratko vreme rešite cigareta.


Sve blagodeti ovog ulja kriju se u njegovom prirodnom sastavu. Ulje semena bundeve bogato je vitaminima A, E, C i K, a sveže sadrži više od 60 odsto nezasićenih masnih kiselina.


Voće i povrće je izuzetno važno za dobro zdravlje, ali postoje vrste koje nikako ne bi trebalo konzumirati, jer značajno mogu naštetiti imunitetu.


Peršun obiluje vitaminom C i to u svom prirodnom obliku što je jako važno, jer ga na taj način organizam najlakše usvaja. U ishrani čoveka koristi se sve što peršun daje, list, plod, stabljika i koren.


Vitamin B12 (Cijankobalamin) je hidrosolubilni vitamin. Izvori ovog vitamina su gotovo isključivo namirnice životinjskog porekla. U ljudskom organizmu deponovan je u jetri


Slatko alkoholno piće često obogaćeno ukusom voća. Likeri su većinom izuzetno slatki, te imaju visok postotak alkohola (između 15% i 40%), što ih ubraja u kategoriju žestokih alkoholnih pića.


Teško da će neko, osim iskusne srpske domaćice, dati tačan odgovor na pitanje u čemu je razlika između ovih domaćih slatkiša koje prosto obožavamo?!


Ovas je jedna od najzdravijih žitarica i mnogi koriste ovsenu kašu da bi na zdrav način započeli dan. Međutim, da li je to zaista tako?


Često nam treba neki brz recept za ukusan kolač kojim ćemo se zasladiti. U nastavku pronađite baš takav jedan za ukusan desert koji će vas oduševiti!


  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета