САВЕТИZahvaljujući brojnim lekovitim svojstvima, lanenog semena vašoj svakodnevnoj ishrani, može imati dosta pozitivnih efekata na organizam. 


Dijeta koja je razvijena za regulisanje visokog pritiska, masnoće i šećera u krvi već godinama važi za jednu od najzdravijih i preporučuje se i ljudima koji jednostavno žele da smršaju bez velikih promena u načinu ishrane.


Koliko puta vam se desilo da, iako niste gladni, stanete ispred frižidera, smišljajući šta biste mogli da gricnete.Mozak je najveće blago koje čovek ima, mozak je centar ljudskog bića, inteligencije, ličnosti, ljudske prirode, uma i duše.


Kako bi izbegle prskanje ulja većina domaćica poklapa meso prilikom prženja što utiče na teksturu posebno ukoliko pripremate stek.


Bliži nam se Božić, najradosniji hrišćanski praznik na koji se po tradicionalnim običajima priprema česnica koja je jedan od glavnih simbola ovog praznika. Naša redakcija vam je pripremila jedan stari recept za česnicu.


Zbog svojih čudotvornih svojstava neem je poznat celog svetu, a u Indiji se smatra svetim drvom. Neem se primjenjuje lokalno i oralno u lečenju mnogih bolesti.


Iscjeljuje emocionalne rane i blokade, oslobađa ih na površinu i otpušta te nas tako pomože dovesti natrag u čisto stanje.


Začini osim što oplemenjuju jelo, oni su zapravo i jako zdravi. Međutim, da li ste se nekada pitali kada im ističe rok trajanja? Evo odgovora...
G. Koegel je 1935. godine iz sirovog žumanceta jajeta dobio jedinjenje u kristalnom obliku koje je nazvao faktorom rasta kvaščevih ćelija. Utvrđeno je, da ovo jedinjenje popravlja patološke promene u koži pacova, koji su sa hranom dobijali veće količine sirovog belanca jajeta. Ovo jedinjenje je nazvano biotinom ili vitaminom H.


Veoma brzo, ovaj prirodni antibiotik, sanira posekotine i sprečava infekciju.


Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета