MOĆ PRIRODESemenke papaje imaju antiupalna svojstva i sprečit će nastanak infekcija. Konzumirajte nekoliko ovih semenki. Ne previše. Pokrenuće izbacivanje otrova iz organizma i čišćenje jetre. Potrebno je da konzumirate 5 semenki


Može se pripremiti vodeni kefir koji pokazuje niz pozitivnih efekata na čoveka, a priprema je vrlo jednostavna.


Mnogo je recepata za zdrave smutije i napitke koji nam daju snagu i vitalnost, a čuvena glumica Žaklin Smit, zvezda "Čarlijevih anđela" je otkrila recept za svoj "čarobni napitak".


Izuzetno poznat zbog svojih lekovitih svojstava u narodnoj medicini, važno je napomenuti da je veliki izvor važnih minerala i vitamina.


Poznata i kao kasava ili tapioka je treći najveći izvor ugljeno-hidratne hrane u tropskim predelima, posle pirinča i kukuruza.


Ako volite orijentalnu kuhinju, sigurno ste u njihovim jelima osetili ukus koji podseća na limun. Radi se o začinu


O tamjanu, smoli drveta koje raste u Severnoj Africi, i njegovi lekovitim svojstvima govorio je doktor Branimir Nestorović.


Mnoge sjajne biljke su nam nadohvat ruke i mogu biti od pomoći kod rešavaja brojnih problema. Jedna od njih je i kineski peršun.


Bundevino brašno je neverovatan izvor minerala i vitamina, a čak ima više proteina od pšeničnog brašna. Između ostalog, odlično je i za dijabetičare.


Ako ste se pitali šta bi to moglo da vam otkloni stres i poboljša koncentraciju, onda je ovaj čaj odgovor na vaše dileme.Rano proleće je vreme kada se u šumama, ali i na gradskim pijacama može pronaći sremuš, neverovatno lekovita biljka koja ukusom podseća na beli luk, pa je mnogi koriste i kao zamenu.


Sintetički lekovi kratkoročno mogu imati pozitivan efekat na vaše opšte stanje. Međutim, ono što se javlja kao problem jeste zavisnost koja može da se javi vremenom.


Baba Vanga je poznata po tome da je mnoge stvari predvidela iako je bila slepa. Osim toga, ona je smatrala da u prirodi postoji lek za sve bolesti i bolna stanja.


Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета