OGROMNA MRTVA RIBA NA ADI CIGANLIJI: Građani u panici, sumnja se na AJKULU (FOTO)

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Društvene mreže preplavljene su slikama mrtve ribe koja pluta po Adi CIganliji. Njena veličina naterala je mnoge da pomisle da je u pitanju ajkula, a građani se pitaju i zašto je mrtva.

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak ribe koja mrtva pluta po vodi, a po svojoj veličini čak podseća na malu ajkulu. Građani se sa pravom pitaju šta je to uopšte i zašto je riba mrtva.

Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Snimak je izazvao strah kod mnogih, a na jednom od storija neko od pratilaca je napisao da se radi o tolstolobiku, očito većem primerku koji se ne viđa tako često.

Agroinfo.rs

OGROMNA MRTVA RIBA NA ADI CIGANLIJI: Građani u panici, sumnja se na AJKULU (FOTO)

Komentari

best place to buy cialis online Chemicals in the swimming pool may cause skin irritation, and a swimsuit can cause friction and discomfort at the treatment site

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U reci Kolubari se tokom vikenda dogodio nezapamćen ekocid kada je uginulo pola tona ribe. Desetak kilometara nizvodno od Valjeva došlo je do izlivanja štetnih materija u reku, pri čemu je došlo do masovnog uginuća riba. Istražni organi su pred otkrivanjem mogućeg počinioca ove katastrofe.

Na stotine kilograma ribe potrovano je sinoć u reci Kolubari između sela Divci i Slovac kada je u reku, kako tvrde meštani, ispušten amonijak i fekalija sa obližnje farme.

Beograd je jedan od retkih ili čak jedini glavni grad na svetu u kome se može letovati. Leto je vreme kada želimo da se rashladimo, a Beograd i njegova okolina nude brojne sadržaje za letnje aktivnosti. U nastavku vam predstavljamo najpopularnije plaže u glavnom gradu i njegovom okruženju na kojima možete uživati tokom toplih dana.

Tolstolobik je jedna od onih riba, koju mnogi poznaju ali retki su je već uhvatili? Po čemu je specifična ova vrsta šarana?

Tolstolobik (Hypophthalmichthys) je vrsta ribe, pripada porodici Šarana (Cyprinidae)

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета