Zdravu vodu dobija pet stotina domaćinstava u Pančevu

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

U toku su završni radovi na izgradnji vodovodne mreže u naselju Skrobara u Pančevu. Radove su obišli Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Čedomir Božić i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Tom prilikom Božić je istakao da će ovi radovi biti završeni do kraja godine, kada će oko pet stotina domaćinstva iz ovog naselja dobiti zdravu pijuću vodu.

– Pokrajinski sekretarijat, za ovaj projekat, izdvojio je deo sredstava u iznosu od 9.648.000,00 dinara. Pored ove investicije u toku je realizacija još jednog projekta, u pitanju je izgradnja kanalizacione mreže u delu Šarplaninske ulice u Pančevu. Učešće Pokrajinskog sekretarijata u realizaciji ovog projekta je nešto više od 10 miliona dinara. Radimo na kreiranju budžeta za narednu godinu i upravo ovim obilascima utvrđujemo ciljne tačke na osnovu kojih će se i kreirati programi, a potom i raspisati konkursi za sledeću godinu, istakao je Božić.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović zahvalivši se pokrajinskom sekretaru istakao je da današnja poseta predstavlja okvir jedne dobre saradnje između lokalne samouprave i Pokrajinskog sekretarijata.

Izvor:agrosmart.net

Zdravu vodu dobija pet stotina domaćinstava u Pančevu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stanovnici Srbije ove jeseni ponovo imaju mnogo problema sa smrdibubama koje koriste svaki otvor na prozoru ili vratima da uđu u kuću.

Riba otvara usta kako bi mogla da diše. Ona na taj način uzima vodu, koju pritom izbacuje kroz škrge – male proreze sa obe strane glave, pokrivene poklopcima.

"Tesla Motors", kompanija u vlasništvu Ilona Maska, najbogatijeg čoveka na svetu, obratila se novosadskom proizvođaču mineralne vode "Minakva" za zahtevom za saradnju.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za za sufinansiranje izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnoj svojini i izrade projektno tehničke dokumentacije objekata fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini.

Voda može biti izuzetan lek za naš organizam ukoliko znamo da je koristimo na odgovarajući način. Ona štiti naš organizam, unutrašnje organe, a u određenim delovima dana je posebno btina.

Na području grada Pančeva ponuđeno je 643 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta koje će se uskoro naći u drugom krugu onlajn licitacije.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета