TRADICIONALNA KUHINJA
Kolač koji će vas već na prvi pogled osvojiti svojim izgledom, a najveće iznenađenje biće koliko se jednostavno i brzo priprema.
Privlačno i nesvakidašnje posluženje tu nema greške. Setitese de ste Vi zadnji put dobili ajvar u dve boje?
Prave se očas posla, a tope se u ustima.
Ako ti kora za pitu nikad ne ispadne kao kod bake – ne krivi brašno! Prava tajna krije se u vodi, i to ledeno hladnoj.
Ovaj specijalitet se često spremao u našim krajevima jer spaja dve omiljene namirnice: papriku i kupus.
Sezona šljiva je u punom jeku, pa je sada odličan trenutak za klasičan domaći desert koji nas vraća u detinjstvo i mami osmeh na lice. U pitanju su, naravno, knedle sa šljivama, a u nastavku otkrivamo kako da vam ispadnu baš kao bakine
Za kuvanje ovog džema najbolje je koristiti latice nekalemljenih bledorozih ruža ili crvenih ruža
Scones je popularno britansko pecivo koje se tradicionalno služi uz čaj, a stiže i u slanoj i u slatkoj varijanti.
Aronija, poznata i kao sibirska borovnica, poslednjih godina privlači sve više pažnje zbog svojih izuzetnih zdravstvenih svojstava.
Poslastica koja je brzo gotova.
Napravite ovu neodoljivu nepečenu poslasticu po receptu Ane Krstajić Krstić
Sprema se za svega 20-ak minuta i još brže nestaje sa tanjira.
Jedna od najzdravijih i najjeftinijih namirnica biće nam dostupna cele jeseni, a izvanredan je dodatak svakom ručku.
Viršle su jedan od najčešćih izbora za brzinski doručak ili večeru. Ipak, da li ste se ikada zapitali da li je način na kojih ih kuvamo zaista dobar
- Најновије
- Најчитаније