TRADICIONALNA KUHINJA



Osvežavajuć i pun jedinstvene arome, ovaj sok od dunje lako možete pripremiti kod kuće – odličan je za creva i srce.


Ova seljačka pita je savršen način da iskoristite ostatke iz kuhinje i uživate u jelu punom ukusa!


Ove zdrave i prirodno slatke čarobne pločice prave se od svega nekoliko sastojaka, a ukus ih čini neodoljivim – čak i deca ih obožavaju!


Kolač koji će vas već na prvi pogled osvojiti svojim izgledom, a najveće iznenađenje biće koliko se jednostavno i brzo priprema.


Privlačno i nesvakidašnje posluženje tu nema greške. Setitese de ste Vi zadnji put dobili ajvar u dve boje?



Ako ti kora za pitu nikad ne ispadne kao kod bake – ne krivi brašno! Prava tajna krije se u vodi, i to ledeno hladnoj.


Ovaj specijalitet se često spremao u našim krajevima jer spaja dve omiljene namirnice: papriku i kupus.


Sezona šljiva je u punom jeku, pa je sada odličan trenutak za klasičan domaći desert koji nas vraća u detinjstvo i mami osmeh na lice. U pitanju su, naravno, knedle sa šljivama, a u nastavku otkrivamo kako da vam ispadnu baš kao bakine


Za kuvanje ovog džema najbolje je koristiti latice nekalemljenih bledorozih ruža ili crvenih ruža


Scones je popularno britansko pecivo koje se tradicionalno služi uz čaj, a stiže i u slanoj i u slatkoj varijanti.


Aronija, poznata i kao sibirska borovnica, poslednjih godina privlači sve više pažnje zbog svojih izuzetnih zdravstvenih svojstava.



Napravite ovu neodoljivu nepečenu poslasticu po receptu Ane Krstajić Krstić


Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета