Arilje bespovratno daje blizu šest miliona dinara za ulaganja u poljoprivredu

Foto: unplash.com

Foto: unplash.com

Opština Arilje raspisala je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku nove poljoprivredne opreme, mehanizacije i stočnog fonda u 2022. godini.

Iznos sredstava po ovom Konkursu je 5.954.000 dinara.

Intenzitet pomoći po jednoj vrsti investicije iznosi 40, odnosno 50 odsto ukoliko se radi o područjima sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi.

Konkurs je otvoren od 26. oktobra do 11. novembra 2022. godine.

Tekst Konkursa može se pronaći na veb stranici opštine Arilje, a dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 031/ 31 50 156 ili  031/315 0123 pozivom u periodu od 7 do 15 časova.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Arilje bespovratno daje blizu šest miliona dinara za ulaganja u poljoprivredu

Komentari

Invited Speaker, Biology underlying breast cancer prevention strategies zoloft and viagra

[url=http://zithromax.cyou/]azithromycin 250 mg tablet for sale[/url]

[url=http://suhagra.cyou/]suhagra tablet online[/url]

[url=http://neurontin.cyou/]214 gabapentin[/url]

[url=https://toradol.cfd/]toradol pills[/url]

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Jesenja setva pšenice u Srbi se bliži kraju, zasejano je manje parcela nego prošle godine, zemljište je nedovoljno nađubreno, seme je korišćeno sa "tavana", a ne deklarisano, pa se dogodine ne može očekivati dobar rod, rekli su danas poljoprivrednici

Sredstva predviđena za poljoprivredu u budžetu za sledeću godinu dovoljna su za sva predviđena direktna davanja u okviru podsticaja u poljoprivredi, izjavila je danas državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Milica Đurđević.

Otopljavanje pogoduje poljoprivrednim štetočinama, jer mogu da ubrzaju razmnožavanje, prežive zimu i migriraju dalje ka severu. Priča o širenju insekata i drugih štetnih vrsta tek će da dobije na značaju, ocenila je naučnica Sandra Krengel-Horni.

Od uvođenja elektronskog sistema i početka primene zakona u januaru 2019. godne, broj legalno angažovanih sezonskih radnika povećan je više od 20 puta

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Poljoprivrednike u Srbiji najviše muče višak mleka i mlečnih proizvoda na zalihama, kao i pad cene pšenice koji je došao iz Evrope, izjavila je ministarka poljoprivrede napominjući da su dogovorene mere usmerene na prevazilaženje tih problema

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета