Republička direkcija za robne rezerve prikupljaju ponude za obnovu zaliha pasulja i pirinča

Foto:pixabay

Foto:pixabay

Republička direkcija za robne rezerve oglasila je prikupljanje pismenih ponuda za razmenu belog i šarenog pasulja kao i belog glaziranog pirinča za odgovarajuću količinu pasulja i pirinča iz poslednjeg mogućeg roda, radi obnavljanja postojećih zaliha.

Količina belog pasulja je 68.000 kilograma, šarenog pasulja 192.300 kilograma, a pirinča 434.150 kilograma.

Plaćanje je kompenzacijom posle isporuke navedenih roba koje su predmet razmene.

Rok za dostavljanje ponuda je najkasnije do 22. septembra 2023. godine, do 10 časova.

Ponude se dostavljaju preporučenom poštom ili u pisarnicu Direkcije u Dečanskoj ulici broj 8a, 6. sprat, Beograd, u zatvorenoj koverti sa naznakom „PONUDA ZA RAZMENU PASULJA I PIRINČA RADI OBNAVLjANjA – NE OTVARATI“, na adresu REPUBLIČKA DIREKCIJA ZA ROBNE REZERVE, 11000 Beograd, ul. Dečanska br. 8a.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti u Republičkoj direkciji za robne rezerve, Beograd, ul. Dečanska br.8A, Odeljenje za poljoprivredne i prehrambene proizvode, i mejla office@rdrr.gov.rs.

TEKST OGLASA

 

Republička direkcija za robne rezerve prikupljaju ponude za obnovu zaliha pasulja i pirinča

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministar trgovine Srbije Tomislav Momirović izjavio je danas da građani po pitanju prehrambene bezbednosti mogu da budu spokojni, jer je Vlada Srbije kroz robne rezerve obezbedila dovoljno osnovnih životnih namirnica, precizirajući da se u skladištima nalazi na stotine hiljada tona pšenice i kukuruza, više od 11.000 tona šećera, 11.000 tona soli i 11.000 litara ulja.

Mnogi stanovnici Londona su, kako bi lakše podneli visoke temperature koje su ove godine prešle rekordne vrednosti, spremni da probaju i sladoled pomalo neobičnog ukusa – kečapa i majoneza.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić danas će održati sastanak sa članovima vlade o robnim rezervama naše zemlje.

Vlada Srbije dozvolila je izvoz 150.000 tona pšenice, 150.000 tona kukuruza i 20.000 tona brašna mesečno, dok je za rafinisano suncokretovo ulje mesečna kvota 8.000.000 litara. Nadležni napominju da je izvoz pušten jer svega ima dovoljno.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić potvrdila je danas da su robne rezerve pune i da građani Srbije i privreda ne treba da brinu, poručivši da će nakon istrage o mahinacijama u robnim rezervama odgovarati svi za koje se pokaže da su činili zloupotrebe.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета