Ova namirnica iz kuhinje odmah oživljava UVELE RUŽE

Foto:unsplash.com

Foto:unsplash.com

Sjajan trik za oporavak cveća

Ruže su jedno od najlepših, ali ujedno i najzahtevljinijih biljaka za održavanje. Često su na meti vaši, koje ih uništavaju, a kako biste ih što pre oporavili, potreban vam je samo jedan sastojak, koji imate u frižideru.

U pitanju je mleko, koje treba da rastvorite u vodi u razmeri 1:3, napunite bočicu sa raspršivačem, a zatim isprskajte direktno na vaši.

Ukoliko su uspele da se prošire na vaše ruže, ne očajavajte, već samo ponovite tretman nekoliko puta i zauvek ćete rešiti problem. 

Ova namirnica iz kuhinje odmah oživljava UVELE RUŽE

Komentari

buy cialis online without a prescription Monitor Closely 2 naproxen decreases effects of acebutolol by pharmacodynamic antagonism

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Proizvođači mleka iz Srbije protestovali su ispred Ministarstva poljoprivrede u Nemanjinoj ulici u Beogradu zbog niske otkupne cene mleka. Oni su, kao znak protesta, prosuli uvozno mleko niz Nemanjinu ulicu.

Stočari Mačvanskog okruga najavili su ponovo proteste jer, kako tvrde, neke mlekare su već najavile smanjenje otkupne cene mleka za pet do šest dinara, pa čak i odlaganje isplate prilikom otkupa.

Nestašice mleka u radnjama više nema, problem je rešen uvozom. Međutim, problem u mlečnom govedarstvu i dalje postoji, a poljoprivrednici polako gase svoje farme.

Proizvođači mleka u Srbiji rekli su danas da je stanje u tom sektoru neizdrživo jer se povećavaju gubici zbog njegove niske otkupne cene i poskupljenja stočne hrane, pa se krave rasprodaju, zbog čega pada proizvodnja, pa od septembra treba očekivati nestašicu tog prehrambenog proizvoda.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета