Ova namirnica iz kuhinje odmah oživljava UVELE RUŽE

Foto:unsplash.com

Foto:unsplash.com

Sjajan trik za oporavak cveća

Ruže su jedno od najlepših, ali ujedno i najzahtevljinijih biljaka za održavanje. Često su na meti vaši, koje ih uništavaju, a kako biste ih što pre oporavili, potreban vam je samo jedan sastojak, koji imate u frižideru.

U pitanju je mleko, koje treba da rastvorite u vodi u razmeri 1:3, napunite bočicu sa raspršivačem, a zatim isprskajte direktno na vaši.

Ukoliko su uspele da se prošire na vaše ruže, ne očajavajte, već samo ponovite tretman nekoliko puta i zauvek ćete rešiti problem. 

Ova namirnica iz kuhinje odmah oživljava UVELE RUŽE

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nestašice mleka u radnjama više nema, problem je rešen uvozom. Međutim, problem u mlečnom govedarstvu i dalje postoji, a poljoprivrednici polako gase svoje farme.

Proizvođači mleka u Srbiji rekli su danas da je stanje u tom sektoru neizdrživo jer se povećavaju gubici zbog njegove niske otkupne cene i poskupljenja stočne hrane, pa se krave rasprodaju, zbog čega pada proizvodnja, pa od septembra treba očekivati nestašicu tog prehrambenog proizvoda.

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović sastali su se juče sa proizvođačima mleka iz Mačve, a razgovaralo se o merama koje bi mogle da pomognu stabilizaciji tržišta mleka i mlečnih proizvoda.

Često smo u dilemi koja vrsta mleka je najbolja i najzdravija, ali nutricionisti su konačno dali odgovor.

Proizvođači mleka u Srbiji su bankrotirali i banke mogu da počnu da plene imovinu jer proizvodnja litra mleka, posle poskuljenja stočne hrane, košta 75 dinara, a ono se otkupljivačima prodaje po 32-33 dinara, a na jugu zemlje i po 28 dinara, izjavila je predsednica Saveza udruženja odgajivača goveda Sanja Bugarski.

Konzervirano kondenzovano mleko je nešto gušće nego obično i vrlo je pogodno za pravljenje poslastica, posebno onih koje se ne peku.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета