Javni poziv opštine Golubac za dodelu podsticajnih sredstava u iznosu od 2 miliona dinara

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Opština Golubac je raspisala javni poziv za dodelu subvencija za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina, a za ovu namenu je ukupno opredeljeno 2.145.000 dinara.

Maksimalan iznos koji može da dobije jedno lice je 250.000 dinara, a jedna osoba može konkurisati za sredstva za kupovinu samo jedne priključne mašine.

Podnosilac prijave može biti fizičko lice – nosilac komercijalnog registrovanog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva koje je izvršilo nabavku poljoprivredne priključne mašine od 1. janura do dana podnošenja zahteva.

Ukupna opredeljena sredstva koje obezbeđuje opština Golubac iznose 2.145.000 dinara, a rok za podnošenje prijava je 15. novembar 2021. godine do 15 časova.

Sve detalje konkursa pronađite OVDE.

Agroinfo.rs

Javni poziv opštine Golubac za dodelu podsticajnih sredstava u iznosu od 2 miliona dinara

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Budžet za 2024. godinu je usvojila Vlada, a na osnovu njega se jasno vidi da država baš ne mari za poljoprivrednike.

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, šef Kabineta predsednika Nenad Dolovac sastali su se danas sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja, kako bi razgovarali o problemima koji i dalje tište poljoprivrednike, saopštilo je Udruženje za zaštitu poljoprivrednika Asocijacija 2022.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Uputstvo za podnošenje zahteva za subvencije, kao i tekst javnog poziva mogu se naći na sajtu Uprave za agrarna plaćanja

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković najavila je u Skupštini Srbije da 24. aprila počinje isplata subvencija po hektaru.

Opština Arilje raspisala je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku nove poljoprivredne opreme, mehanizacije i stočnog fonda u 2022. godini.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета