Foto: Glas Javnosti

Foto: Glas Javnosti

Na tržištu mogu da se nadju razne preradjevine koje se prodaju kao med, a da zapravo nemaju nikakve veze sa pčelama.

Kako bismo pomogli ljudima da pri kupovini meda odaberu onaj pravi, koji zaista blagotvorno utiče na zdravlje ljudi, pitali smo proizvođače da nam otkriju neke specifičnosti po kojima se prepoznaje pravi med. Ujedno najavljeni sajam pčelarstva na Tasumajdanu. Pogledajte šta sve može da se nađe na ovogodisnjoj izložbi meda. 

Glas javnost / Glas sela

Kako otkriti veštački med?

Komentari

cialis coupons Randomized controlled trial using vitamins E and D supplementation in atopic dermatitis

Clomid used to be the one that doctors chose first but studies have now shown that Letrozole has higher ovulation, pregnancy, and birth rates so many doctors now choose to go straight to Letrozole cialis generic reviews

dexamethasone tablets online [url=http://adexamethasone.com/]dexamethasone where to get[/url] dexamethasone uk

  • Od Ashmar
  • 2023-05-15 03:06:49

[url=https://avodart.pics/]buy avodart uk[/url]

cialis for sale in usa CBS is overexpressed in human colorectal cancer

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Od 25 uzoraka meda na našem tržištu koji su testirani po novoj Kada je reč o novoj metodi za utvrđivanje falsifikata EIM-IRMS, predsednik Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) Rodoljub Živadinović rekao je za Biznis.rs da je to inovativna i nepogrešiva laboratorijska metoda za utvrđivanje falsifikata hrane i pići za utvrđivanje falsifikata hrane i pića, 22 nisu prošla testove autentičnosti.

Aco Vujović iz sela Prilike kod Ivanjice počeo je da se bavi pčelarstvom pre skoro četiri decenije, najpre iz hobija, a od 1996. godine i profesionalno. U poslu mu pomažu supruga Milena i dvojica sinova Željko i Nenad.

Novi praktičan i prilično jeftin uređaj za detektovanje nekih bolesti, bez biopsije i sličnih bockanja, uključuje najdragocenijeg insekta za svetu, pčelu. Neverovatna dosetljivot portugalske dizajnerke olakšaće dijagnostifikovanje i ranih faza mnogih oboljenja.

Tradicionalna manifestacija, "18. Dani cveća i meda" u Velikom Gradištu i Kusiću, okupiće 15. i 16. maja sve ljubitelje cveća i pčelarskih proizvoda. Manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera.

Privremeni organ opštine Kula usvojio je Pravilnik o dodeli sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvu na teritoriji opštine. Minimalan iznos bespovratnih sredstava je 5.000, a maksimalan 150.000 dinara.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета