Muškarci i žene kažu da ne postoji ništa bolje od ovog recepta što može zagrejati situaciju u krevetu

Foto: unplash.com

Foto: unplash.com

Kada ga probate pitaćete se gde se do sada krio ovaj jako efikasan recept.

Sve što će vam biti potrebno za pravljenje ovog napitka su sledeći lako dostupni sastojci: 20 mililitara mleka, 30 grama suvog grožđa.

Priprema se na sledeći vrlo jednostavan i veoma lak način. Pre svega je potrebno oprati suvo grožđe, a zatim da ih prokuvati u mleku. Kada ste prokuvali, skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. Koristite ovaj napitak tri puta na dan.

Već tokom prvog dana konzumiranja ovog napitka ćete osetiti drastičnu razliku u krevetu.

Napravite već sada ovaj napitak, kako bi večeras bili potpuno spremni.

Muškarci i žene kažu da ne postoji ništa bolje od ovog recepta što može zagrejati situaciju u krevetu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stočari Mačvanskog okruga najavili su ponovo proteste jer, kako tvrde, neke mlekare su već najavile smanjenje otkupne cene mleka za pet do šest dinara, pa čak i odlaganje isplate prilikom otkupa.

Nestašice mleka u radnjama više nema, problem je rešen uvozom. Međutim, problem u mlečnom govedarstvu i dalje postoji, a poljoprivrednici polako gase svoje farme.

Proizvođači mleka u Srbiji rekli su danas da je stanje u tom sektoru neizdrživo jer se povećavaju gubici zbog njegove niske otkupne cene i poskupljenja stočne hrane, pa se krave rasprodaju, zbog čega pada proizvodnja, pa od septembra treba očekivati nestašicu tog prehrambenog proizvoda.

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović sastali su se juče sa proizvođačima mleka iz Mačve, a razgovaralo se o merama koje bi mogle da pomognu stabilizaciji tržišta mleka i mlečnih proizvoda.

Često smo u dilemi koja vrsta mleka je najbolja i najzdravija, ali nutricionisti su konačno dali odgovor.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета