NOVO IMANJE ĐOKOVIĆA U VOJVODINI Vila od 1.200 kvadrata na privatnom jezeru

Foto: Print screen youtube

Foto: Print screen youtube

Vila Đokovića u Vojvodini završena je pre nekoliko meseci, a teniser, kada je u Srbiji, sa suprugom i decom sve više vremena provodi u ovoj kući okruženoj šumom i livadama.

Vila smeštena na privatnom jezeru skoro je završena i u njoj su, kako kažu meštani, sve češće Đokovići kada borave u Srbiji. Sve je ograđeno visokom betonskom ogradom, te samo s drugog kraja jezera možete da vidite kuću, što Đokovićima garantuje privatnost. Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt u kojem će očigledno najveći deo vremena provoditi Stefan i Tara. Uz sve to, stakla na svim prozorima su izrađena tako da niko ne može da slika ili vidi šta se dešava unutar doma. Pored Novaka, najviše vremena na ovom imanju će provoditi Srđan i Dijana, koji će ovu kuću koristiti kao vikendicu, gde će bežati od gradske gužve.

Zanimljivo je da se kuća nalazi na privatnom jezeru, a da se u nekoliko kuća pored nalaze prijatelji porodice Đoković s kojima se godinama unazad druže.

Iako smo u prvom mahu po broju parking mesta pomislili da će Novakov otac, Srđan Đoković otvoriti restoran, kako se i pričalo, pošto se u jezeru uzgaja riba, meštani su nam objasnili da o tome nema govora:

- Prijatelj sa kojim se Srđan druži dugo godina jednom ga je doveo ovde i pokazao mu ovo mesto. Srđanu se to veoma dopalo, te je odlučio da nekoliko godina kasnije sagradi kuću. Pošto žele da imaju maksimalnu privatnost, neće otvoriti restoran, već žele da imaju sopstveni mir, a da po potrebi kada to budu hteli prave druženja i slavlja na imanju. Videli ste da imaju obezbeđenje, to je zato što žele da imaju maksimalnu privatnost i da niko ne gleda šta rade u svom dvorištu - ispričao je jedan od meštana koji tu godinama stanuje. Na pitanje koga više viđaju da dolazi na imanje, stanovnici ovog malog mesta u Vojvodini rekli su:

- Najviše viđamo Srđana, Novak retko kad dolazi. Bio je pre nekoliko nedelja, šetao se sa ženom i decom. Srđan se dogovara s majstorima, trudi se da sve bude kako treba kada Novak dođe, te da svi porodično mogu da uživaju. Često sa prijateljima zna da sedi do kasno u noć. U ovom kraju poznato je i to da se mesto najviše dopalo Jeleni, koja je veliki ljubitelj prirode, zbog čega je poslednji put kada je ovde boravila s mališanima obilazila šumu i okolne livade. 

Agroinfo.rs/blic.rs

NOVO IMANJE ĐOKOVIĆA U VOJVODINI Vila od 1.200 kvadrata na privatnom jezeru

Komentari

  • Od Milos
  • 2021-05-12 07:57:36

Bravo cestitam zasluzeno voleo bix da su mi u komsiluku

  • Od Borko
  • 2021-05-13 22:56:02

Pavlovačko jezero nije privatno. Svako može doći...

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета