Antigenski test za posetioce i izlagače na Poljoprivrednom sajmu

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije primaće posetioce uz digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test koji će biti besplatan

Za one koji ne poseduju potrebne dokumente, Novosadski sajam je obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani, navedeno je na sajtu Novosadskog sajma. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

Poštovanje istih protokola – digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, biće obavezni i za izlagače, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

Za posetioce (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju.

Ono što su organizatori najavili jeste i da će ove godine biti dodeljena nagrada za najbolju sajamsku fotografiju, a nosiće ime po nedavno preminulom fotografu Jaroslavu Papu.

Sajam će biti održan od 18. do 24. septembra.

Agroinfo.rs/agronews.rs

Antigenski test za posetioce i izlagače na Poljoprivrednom sajmu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Bik Veliša, austrijski Simentalac iz Mačve, jedna je od atrakcija ovogodišnjeg 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Nikola Lukičić iz Novog Sada je konstruisao mašinu „Soter rover“ ili popularno „Spasoje“, robotsku platformu na daljinsko upravljanje sa hibridnim pogonom na sva četiri točka.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

U saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, SPOS i Pogon "Naš med" obezbedili su besplatan izložbeni prostor za pčelare na sajmovima u ova dva grada.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета