Bogata izložba agrarne opreme i mašina na predstojećem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Posetioci najveće domaće agrarne priredbe imaće priliku da se od 18. do 24. septembra pod krovom Novosadskog sajma, na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, upoznaju sa proizvodima i uslugama stranih i domaćih firmi. Organizatori najavljuju bogat program.

Voćari će između ostalog moći da  vide  opremu za navodnjavanje, protivgradne mreže za voćnjake, vinograde i  malinjake, aparate za berbu voća, rezervne delove za vinogradarstvo.  

Domaći proizvođači će ponuditi mašine za klanice, aparate  za stočnu hranu i mužu, opremu za konjarstvo i govedarstvo.

Predstavnici stranih kompanija će predstaviti  mašine za čišćenje i sušenje semena i preradu stočne hrane,  aparaturu  za klanice i preradu mesa, a neće izostati ni kobasičarski proizvodi i prerađevine od mesa i ribe.

U  istom vremenskom intervalu, od 18. do 24. septembra, planirano je i održavanje  53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije.

Jesenje sajamske priredbe, na Novosadskom sajmu, biće održane uz dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Agroionfo.rs/agrosmart.net

Bogata izložba agrarne opreme i mašina na predstojećem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Aco Vujović iz sela Prilike kod Ivanjice počeo je da se bavi pčelarstvom pre skoro četiri decenije, najpre iz hobija, a od 1996. godine i profesionalno. U poslu mu pomažu supruga Milena i dvojica sinova Željko i Nenad.

Bik Veliša, austrijski Simentalac iz Mačve, jedna je od atrakcija ovogodišnjeg 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Nikola Lukičić iz Novog Sada je konstruisao mašinu „Soter rover“ ili popularno „Spasoje“, robotsku platformu na daljinsko upravljanje sa hibridnim pogonom na sva četiri točka.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета