Danas počinje Festival zanatskog piva u Nišu

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Peti Festival zanatskog piva u Nišu počinje danas i trajaće do nedelje 12. septembra. Nakon godinu dana pauze zbog aktuelne situacije sa virusom, ljubitelji piva ponovo će imati priliku da uživaju u omiljenom napitku u dvorištu Banovine u Nišu.

Festival zanatskog piva u Nišu već godinama okuplja ljubitelje ovog napitka, a ove godine će svi posetioci imati priliku da se sa kulturom kraft piva uz najuspešnije srpske kraft pivare upoznaju od 16 časova do 1 sat iza ponoći.

Ovaj događaj će propratiti bogat muzički program, a pored piva, organizatori najavljuju da će tradicionalno biti posluživane bavarske kobasice i druge pikanterije.

Učesnici ovogodišnjeg Festivala zanatskog piva su Crow, Ministarstvo Beer bar, Crna ovca, Kabinet, Dogma, Kors, Salto, Tron, Samo pivo, Black Turtle i Pivara Vučje.

Radi poštovanja svih propisa koji su uslovljeni epidemiološkim merama, omogućen je ulaz sa popunjavanjem kapaciteta do 50 odsto, a cena karte iznosi 200 dinara.

Agroinfo.rs

Danas počinje Festival zanatskog piva u Nišu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pivo napravljeno od graška i kiselog kupusa prodaje se i pije na Islandu! Več zamišljamo kakav je to ukus! Na islandu već vlada velika potražnja za ovim pivom!

Pivo napravljeno od graška i mariniranog kupusa, takozvano Božićno, postalo je hit među kupcima na Islandu i za svega nekoliko sati nestalo sa polica u trgovinama.

Svi ljubitelji dobrog piva, ali i raznih drugih sadržaja moći će da uživaju na još jednom tradicionalnom novosadskom Oktoberfestu.

U Srbiji se popije 61 litar piva po glavi stanovnika godišnje, čime je naša zemlja na sredini evropske liste, ističu iz Udruženja pivara i poručuju da je izuzetno važno da uživanje u ovom piću bude odgovorno i da se širi svest o važnosti umerenosti.

Na prestižnom globalnom takmičenju 'The World Beer Awards', pivo Salto Stout, koje je proizvela beogradska pivara Salto, osvojilo je prvu nagradu u kategoriji stout piva sa dodatkom ovsa (oatmeal stout) kao najbolje stout pivo na svetu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета