Za sve ljubitelje piva i dobrog provoda: Novosadski Oktoberfest počinje večeras

Foto: Facebook/Novosadski Oktoberfest

Foto: Facebook/Novosadski Oktoberfest

Svi ljubitelji dobrog piva, ali i raznih drugih sadržaja moći će da uživaju na još jednom tradicionalnom novosadskom Oktoberfestu.

Novosadski Oktoberfest počinje večeras, 24.09. u 19h, i trajaće do sutra, 25. septembra na krovu tržnog centra Promenada.

Šesti po redu Oktoberfest u Novom Sadu okupiće sve ljubitelje piva, pereca, kobasica i dobre muzike, jer će prisutne zabavljati brojni bendovi.

Osim toga, svi posetioci će moći da se oprobaju u različitim igrama poput trke pijanih Bavaraca, takmičenja u ispijanju piva, u nošenju krigli, prikupljanju najviše lajkova na fotografijama sa hostesama i da tom prilikom osvoje brojne nagrade.

Agroinfo.rs

Za sve ljubitelje piva i dobrog provoda: Novosadski Oktoberfest počinje večeras

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Od 21. do 27. maja 2022. godine po 89. put na Novosaskom sajmu održaće se tradicionalni međunarodni poljoprivredni sajam koji će ugostiti brojne izlagače iz zemlje i inostranstva.

Nikola Lukičić iz Novog Sada je konstruisao mašinu „Soter rover“ ili popularno „Spasoje“, robotsku platformu na daljinsko upravljanje sa hibridnim pogonom na sva četiri točka.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

Pivo napravljeno od graška i kiselog kupusa prodaje se i pije na Islandu! Več zamišljamo kakav je to ukus! Na islandu već vlada velika potražnja za ovim pivom!

Grad Novi Sad raspisao je oglas o davanju u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na svojoj teritoriji u prvom krugu, a nadmetanje će se sprovesti elektronskim putem.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета