IPARD Mera 1: Objavljena Bodovna lista za Sedmi javni poziv

Foto: pixabay free

Foto: pixabay free

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavila je Bodovnu listu zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje u Sedmom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora.

Podnosilac zahteva za odobrenje projekta ima pravo na prigovor na svoje mesto na ovoj Bodovnoj listi, u roku od 15 dana od dana objavljivanja Bodovne liste na zvaničnoj internet stranici Uprave za agrarna plaćanja.

O prigovoru rešava Uprava i po konačnosti odluka o prigovoru, objavljuje konačnu rang listu zahteva za odobravanje projekta na zvaničnoj internet stranici Uprave za agrarna plaćanja.

Bodovna lista zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje u Sedmom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora.

Agroinfo.rs/agrotv.net

IPARD Mera 1: Objavljena Bodovna lista za Sedmi javni poziv

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Za obnavljanje seoske infrastrukture u Srbiji biće izdvojeno skoro 70 miliona evra, a sve u okviru IPARD fondova, javljaju iz Ministarstva poljoprivrede.

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede objavila je danas javni poziv za nabavku novog traktora u okviru IPARD programa. Reč je o sedmom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekata za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava.

Ministarstvo poljoprivrede. šumarstva i vodoprivrede usvojilo je pravilnike o izmenama i dopunama IPARD pravilnika.

U okviru Mere 7 IPARD programa - Diverzifikacija poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja, Uprava za agrarna plaćanja je objavila rang listu zahteva za odobrenje projekata za seoski turizam u drugom IPARD javnom pozivu.

U okviru IPARD programa za nabavku novih traktora snage do 100 kW Uprava za agrarna plaćanja će raspisati javni poziv za dodelu ovih sredstava od 7. februara do 31. marta.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da se izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji skraćuju rokovi za postupanje nadležnih organa, rešava se pitanje nelegalnih objekata eksproprijacije i definiše pitanje administrativnog prenosa.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета