Lavirint u BATOČINI sa najdužom stazom u Evropi otvara se 9.aprila

Printscreen

Printscreen

Svojom površinom i dužinom izlazne staze svrstava se u jedan od najvećih lavirinata Evrope. Pažljivo osmišljen i dizajniran.

Poslednjih godina u srcu Šumadije, u Batočini, gradi se jedan od najsavremenijih zabavnih parkova i, svakako, najveći lavirint u ovom delu Evrope, sa najraznovrsnijim sadržajem za igru i zabavu dece, ali i odraslih. Sa magistralnog puta koji spaja nekadašnju srpsku prestonicu sa Koridorom X već se jasno vide konture zabavnog parka na čijem ulazu superiorno dominira replika džinovskog Transformersa visokog deset metara. Ova skulptura predstavlja ulazak u gradilište zabavnog parka “Bora lavirint” koji se prostire na fantastičnih 2,7 hektara.

Lavirint u ovom delu Evrope površine 7000 kvadratnih metara, sa ukupno 3,5 kilometara staza, šest mostova i kulom osmatračnicom. Takođe, ponudu zabavnih sadržaja upotpuniće najveća trampolina (1800 m²) i mini golf tereni (1200 m²).

Kako je agenciji Beta rečeno u toj kompaniji, u pitanju je privatna investicija Kragujevčanina Gorana Srejića, koji se pre deset godina vratio u Srbiju iz Australije i odlučio da uloži sredstva u park.

Svečano otvaranje Bora Lavirinta najavljeno je za subotu, 9. aprila u 11 časova.

Lavirint u BATOČINI sa najdužom stazom u Evropi otvara se 9.aprila

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета