Šećera ima, inspekcija kreće u kontole radu sprečavanja zloupotrebe

pixabay.com

pixabay.com

Nadležne inspekcije će u cilju zaštite potrošača svakako sprovesti pojačane kontrole

Povodom netačnih informacija koje se pojavljuju u javnosti u vezi navodnih nestašica šećera, obaveštavamo građane da je snabdevanje šećerom potpuno stabilno, rečeno je za Telegraf Biznis u Ministrastvu poljoprivrede. 

Kako napominju, ove osnovne životne namirnice ima na tržištu u apsolutno dovoljnim količinama. 

Nadležne inspekcije će, kako dodaju, u cilju zaštite potrošača svakako sprovesti pojačane kontrole kako bi se sprečile bilo kakve zloupotrebe ili preprodaje kilogramskih pakovanja po cenama većim od dozvoljenih Uredbom Vlade Republike Srbije o ograničavanju cena životnih namirnica.

Šećera ima, inspekcija kreće u kontole radu sprečavanja zloupotrebe

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Širom Srbije počele su nestašice mleka. Prazni ili poluprazni rafovi od Beograda, preko Čačka i Kraljeva do Niša.

Prestanak Uredbe o ograničenju cena osnovnih životnih namirnica se približava, a još uvek je neizvesno koliko će ovi proizvodi koštati.

Kriza u Ukrajini donosi sa sobom ogromne poremećaje na svim nivoima, a svetski ekonomisti su izjavili da ćemo se susresti sa najvećom nestašicom žita u istoriji.

Pomoću ovog trika može te svežinu i ukus kačkavalja savršeno očuvati i do 14 dana.

Veštačko đubrivo u Srbiji, za manje od godinu dana, poskupelo je više od 100 odsto. Za kilogram uree treba izdvojiti više od 105 dinara, a zabeležene su i nestašice.

I pored sušne godine koja je donela brojne probleme poljoprivredi, šećerna repa je imala odličnu sezonu, pa je na srpskim njivama proizvedeno više od deset tona šećera po hektaru.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета