U Vojvodini poljoprivrednim stručnim službama dodeljeno 179 miliona

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić uručio je danas ugovore vredne 179 miliona dinara za finansiranje obavljanja savetodavnih i prognozno-izveštajnih poslova u zaštiti bilja na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini.

Bespovratna sredstva dobilo je 12 poljoprivrednih stručnih službi, i to za realizaciju aktivnosti iz programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, te podrške u sprovođenju poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja.

Sekretar Božić je istakao da poljoprivredne stručne službe imaju apsolutnu podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, i pozvao ih da svojim sugestijama i predlozima dopinesu još boljoj saradnji, naročito u segmentu koji se tiče njihovog rada.

Na javnom pozivu Sekretarijata za poljoprivredu podržane su aktivnosti poljoprivrednih stručnih službi iz Novog Sada, Vršca, Bačke Topole, Rume, Sombora, Pančeva, Subotice, Vrbasa, Zrenjanina, Kikinde, Sremske Mitrovice i Sente.

Izvor:agrosmart.net

U Vojvodini poljoprivrednim stručnim službama dodeljeno 179 miliona

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Javni oglas za davanje prava na gazdovnje lovištima, a pravo na gazdovanje daje se na 10 godina.

Sporazum između Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Razvojnog fonda AP Vojvodine, na osnovu kojeg Sekretarijat subvencioniše troškove naknade za obradu kreditnog zahteva i kamate po konkursima Fonda u oblasti turizma, poptisan je danas u Pokrajinskoj vladi.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za za sufinansiranje izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnoj svojini i izrade projektno tehničke dokumentacije objekata fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisao je konkurs koji će biti otvoren do 18. februara, a odnosi se na dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru.

Velika akcija pošumljavanja SBB fondacije „Da šume bude više, da se lepše diše!“ nastavljena je ovog vikenda u Vojvodini. Bečej, Bačka Topola i Kljajićevo postali su bogatiji za 2.600 sadnica zahvaljujući novoj akciji SBB fondacije i Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

Pokrajinski sekreterijat dodlio je ukupno pet miliona dinara za subvencionisanje umetničkih i starih zanata u Vojvodini.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета