Kako jednostavno oguliti kožicu s bobica grožđa ( VIDEO)

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Sezona je kada se u trgovinama prodaju sveži i slatki plodovi grožđa.

Povećao se broj sorti grožđa čije se bobice s lakoćom mogu jesti sa kožicom, ali i dalje ima onih koji to ne vole jesti. Predstavljamo vam trik koji guljenje kožice s grozdova čini vrlo jednostavnim.

Potrebno je samo pripremiti lonac kipuce vode, u koji će se grožđe potopiti i kuvati samo 20 sekundi i odmah ga staviti u cedilo. Zatim ih uronite u ledenu vodi i kada nestane toplina bobica gotovo je. Pogledaj te snimak

 

Izvor:SVYAT ILIN

Kako jednostavno oguliti kožicu s bobica grožđa ( VIDEO)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ako imate dobro zemljište, malo prostora i niste lenji, uzgajanje grožđa nije težak poduhvat!

Pri kraju je berba grožđa u kolubarskom kraju, jednom od najstarijih na vinskoj mapi Srbije, a procene poljoprivrednih stručnjaka govore da će prinos biti upola manji nego lane.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Nećete pogrešiti koju god vrstu grožđa da izaberete, jer svako obiluje vitaminima i folnom kiselinom.

Danas je sve više žena u svetskom ali u i srpskom vinogradarstvu. Vinograde i podrume nasleđuju od očeva i dedova, ali su se mnoge devojke posle završenog fakulteta vratile na svoja ili nova imanja. Mlade vinogradarke i vinarke ništa ne prepuštaju slučajnosti, imaju novu viziju proizvodnje, plasmana i vinskog stila. U skladu sa trendovima u svetu mnoge prednost daju domaćim sortama grožđa

Grožđe za koje se kaže da je toliko ukusno da će vas jednim zalogajem odvesti do vrata raja. Može se reći da konzumiranje ovog grožđa može biti iskustvo za ceo život.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета