Opština Bela Crkva raspisala Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za investicije u oblasti voćarstva

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Subvencije se odnose na nabavku opreme - trimera, motornih pumpi, creva za navodnjavanje, makaza za rezidbu voća, u iznosu od 50 odsto bez PDV-a.

Za ove namene, opština Bela crkva je izdvojila 1.000.000 dinara, a maksimalan iznos po jednom zahtevu je 30.000 dinara, dok će se raspodela vršiti do utroška sredstava.

Pravo na podnošenje zahteva na ovaj Konkrs imaju fizička lica koja su nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava sa aktivnim statusom, a koji u vlasništvu imaju minimum 0,5 ha pod zasadima voća.

Jedan vlasnik poljoprivrednog gazdinstva može podneti samo jednu prijavu koja se dostavljaja preporučenom pošiljkom ili se lično predaju na pisarnici Opštinske uprave opštine Bela Crkva, u zatvorenoj koverti na kojoj je jasno naznačeno „Prijava na konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi iz budžeta opštine Bela Crkva, NE OTVARATI“.

Tekst konkursa preuzmite OVDE.

Obrazac prijave preuzmite OVDE.

Rok za podnošenje dokumentacije je 01.12.2021. do 12 časova, bez obzira na način dostaljanja, a sve dodatne informacije se mogu dobiti u Opštinskoj upravi Bela Crkva ili pozivom na broj telefona 013/851-224 - lokal 114.

Agroinfo.rs

Opština Bela Crkva raspisala Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za investicije u oblasti voćarstva

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za podizanje novih ribnjaka i rekonstrukciju postojećih na teritoriji AP Vojvodine za 2022. godinu.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda i elemenata potrebnih za podizanje proizvodnih zasada voćaka, vinove loze i hmelja u 2022. godini u iznosu od 100 miliona dinara bespovratno.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisao je konkurs koji će biti otvoren do 18. februara, a odnosi se na dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru.

U okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije u 2022. godini raspisan je Drugi javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstva u oblasti stočarstva.

U okviru IPARD programa za nabavku novih traktora snage do 100 kW Uprava za agrarna plaćanja će raspisati javni poziv za dodelu ovih sredstava od 7. februara do 31. marta.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета