RECEPT ZA 15 TONA KUKURUZA PO HEKTARU

Foto: Glas javnosti

Foto: Glas javnosti

Jedan od najboljih mačvanski ratara savetuje kako da zaradite više na manjoj površini.

Jedan od najboljih mačvanskih ratara savetuje kako da zaradite više na manjoj površini. Naš gost, Miloš Janjić, direktor produkte berze iz Novog Sada, govori o ceni kukuruza i savetuje kada i kako da najbolje trgujete ovom žitaricom.
 


 

Glas javnosti / Glas sela

 
 
 
 
 

RECEPT ZA 15 TONA KUKURUZA PO HEKTARU

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministar trgovine Srbije Tomislav Momirović izjavio je danas da građani po pitanju prehrambene bezbednosti mogu da budu spokojni, jer je Vlada Srbije kroz robne rezerve obezbedila dovoljno osnovnih životnih namirnica, precizirajući da se u skladištima nalazi na stotine hiljada tona pšenice i kukuruza, više od 11.000 tona šećera, 11.000 tona soli i 11.000 litara ulja.

Dve nedelje pred kraj kalendarske godine na robno berzanskom tržištu beleži se povećan obim prometa. Svi primarni poljoprivredni proizvodi nastavili su negativan cenovni trend iz prethodne nedelje.

Meksička salata je veoma zdrava, a njene nutritivne i vitaminske vrednosti zavise od njenog sastava.

Proizvođači jagoda u Mačvi i Pocerini se ove godine neće ovajditi, jer majske jagode nikada nisu prodavali jeftinije.

Pšenicu i druge useve ugrožava trenutni nedostatak vlage što usporava rast biljaka, ali iz Nezavisne asocijacije poljoprivrednika Srbije kažu da stanje još uvek nije alarmantno.

U Srbiji je u 2022. godini zasejano 732.000 hektara pšenice, a prema rečima zvaničnika, imamo dovoljno hrane i za sebe i za izvoz.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета