Foto: Wikimedia

Foto: Wikimedia

Marakuja je poznati afrodizijak iz Južne Amerike. Čaj od osušenih listova markise blagotvorno deluje na nesanicu, a nije teška za uzgoj.

.

Marakuja: Kako se gaji

Komentari

prix levitra bayer Ionized drugs with a molecular weight greater than 300 g mol can be actively secreted by the liver into bile

Thiazide and thiazide like diuretics inhibit Na Cl cotransporter, so more Na and Cl go to the distal part of nephron leading to natriuresis, diuresis and kaliuresis finasteride 5 mg for sale Food 2012; 15 11 1006 1014

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Zalihe smrznutog jagodičastog voća u hladnjačama iz meseca u mesec se smanjuju, a poslednji izveštaj pokazuje da je taj manjak, u odnosu na prošlu godinu, primetan kod svih voćnih vrsta

Ukupna vrednost prometa poljoprivrednih proizvoda na pijacama u Republici Srbiji za prvih šest meseci 2021, u odnosu na isti period prethodne godine, izražena u tekućim cenama, veća je za 6,0%.

Otkrivamo vam uputstva za gajenje smokve u kući u nekoliko jednostavnih koraka, kao i koliko je lekovita

Uzgoj smokve — Za pravilno gajenje smokve potrebno je poštovati određene uslove da bi plodonošenje bilo uspešno svake godine.

Jedan od najuzbudljivijih trenutaka kod planiranja bašte je odabir zanimljivih i jedinstvenih biljaka. Stare sorte povrća, orašasto i neobično voće su divan dodatak, ukoliko svom vrtu želite da date lični pečat. Jedna takva retka voća je i mirabel šljiva.

Atritis i bolovi u zglobovima znaju da budu veoma uporni i neprijatni, ali priroda se pobrinula i za to. Upoznajte se sa dijetom koja je vrlo ukusna i prijatna, a koja će smanjiti bol u zglobovima i druge tegobe izazvane artritisom.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета