PAR TRIKOVA ZA NAJLEPŠE CVETOVE: Uz ove savete lale će vam trajati mnogo duže

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Lale su vrsta cveća iz porodice ljiljana. Krase ih najrazličitije boje, a Holandija je njihov najveći uzgajivač. U nastavku teksta pronađite savete kako da ih očuvate svežim 10 dana.

Lale su mnogima omiljene. Popularne su i kao baštensko, ali i kao rezano ceće. Javljaju se u najrazličitijim bojama i krase naš prostor na nalepši mogući način. 

Nažalost traju svega desetak dana, a često i kraće. Međutim, pomoću određenih trikova vaša omiljena biljka će trajati mnogo duže.

Najbitnija stvar je da ne punite vazu do kraja vodom , jer će baš zbog toga lala porasti i saviti se, a onda i mnogo brže uvenuti. 

Druga trik kojim se može produžiti njihova svežina je da u vodu dodate malu četvrtinu izbeljivača.

Agroinfo.rs

PAR TRIKOVA ZA NAJLEPŠE CVETOVE: Uz ove savete lale će vam trajati mnogo duže

Komentari

However, this isn t the case, with Testosterone still being one of the best steroids on the market today levitra 10 avant Many patients are afraid to call, especially to discuss side effects, says Zhao

Can Furosemida Colmed be stopped immediately or do I have to stop the consumption gradually to ween off precio de levitra 10 mg en farmacia Guaiac based fecal occult blood test gFOBT, 3

or a pharmaceutically acceptable salt thereof, wherein each of R 3, R 5, R 6, and R 7 is as defined below and described in embodiments herein, both singly and in combination could viagra treat covid

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Polako ali sigurno nam se bliži Dan zaljubljenih, stoga počnite da planirate na vreme, šta je to što možete da poklonite voljenoj osobi.

Šta privlači sreću u dom, pa cvet ženska sreća – spatifilum nosi tajnu simboliku…Drugačije se naziva i ,,Mesečev cvet” , jer nudi prelepe bele cvetove.

Sredstva za čišćenje znaju često da budu jaka, iritirajuća ili potpuno neefikasna. Evo recepta za domaći sprej za čišćenje svih nečistoća po kući.

Mnogo je recepata za zdrave smutije i napitke koji nam daju snagu i vitalnost, a čuvena glumica Žaklin Smit, zvezda "Čarlijevih anđela" je otkrila recept za svoj "čarobni napitak".

Plakanje i iritacija očiju dok sečete luk će od sada biti prošlost jer ovaj trik zaista funkcioniše.

Deca bi sa pet godina trebalo da znaju mnoge korisne stvari koje se posebno tiču njihove svakodnevne bezbednosti.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета