Prodat traktor od pola miliona evra: U Temerin stiže BESNA mašina

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Kupac mehanizacije bio je iz Temerina

Ove godine nastupe 1.100 izlagača iz 26 zemalja. Zemlja partner Poljoprivrednog sajma je Italija.

Jedan od događaja koji će biti upriličeni tokom sajma je izložba poljoprivredne mehanizacije u kojoj učestvuju članice Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, one koje to nisu, ali i izlagači iz inostranstva. Darodavci u Poklon-igri za posetioce sa kupljenim ulaznicama su ove godine pripremili pet poklona, a ujedno izlažu mehanizaciju, mašine i opremu.

Upravo je i prodat jedan od traktora koji je privlačio veliku pažnju posetilaca.

Kako je preneo portal Plodna zemlja, traktor je otišao za 470.000 evra plus PDV. Kupac je bio iz Temerina.

Prodat traktor od pola miliona evra: U Temerin stiže BESNA mašina

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Marija je preuzela na sebe ulogu domaćina kuće već u trećem razredu osnovne škole, jer joj je otac iznenada preminuo. Naučila je da ore, tanjira, seje, pa čak i da upravlja kombajnom. Ima i vozačku za kamion.

Prema pisanjima medija, od oko 200 traktora, koje u okviru državnog projekta subvencioniše Ministarstvo poljoprivrede posredstvom Svetske banke uz podršku Asocijacije malinara, Ivanjičanima je podeljeno svega 12, i to baš, pred izbore krajem marta.

Uskoro će na tržištu biti dostupan traktor domaće proizvodnje snage 90 konjskih snaga koji će proizvoditi belopalanačka kompanija "Majevica servis doo".

Najveći parni traktor na svetu, Case 150 KS, koji je konstruisan davne 1905. godine, rekonstruisan je nakon više od jednog veka i stavljen u funkciju.

Poljoprivredni fakultet u Novom sadu dobio je traktor povodom nove akademske godine. Ključeve je dekanu fakulteta, Nedeljku Tici simbolično uručio pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Čedomir Božić.

Nakon automobila na punjive baterije, inovaciju sada predstavljaju električni traktori. Jedan takav stiže iz Turske. U nastavku saznajte više o ovom modelu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета