Sajam kulture mladih na selu po četvrti put u Pećincima

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Četvrti po redu Sajam kulture mladih na selu pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Opštine Pećinci biće održan od 3. do 24. decembra.

Ljubitelji književnosti, muzike, pozorišta, arheologije i filma biće u prilici da uživaju u promociji zbirke priča za decu, koncertima instrumentalne i duhovne muzike, monodrami i arheološkom filmu, preosi agrotv.net

Sajam će biti otvoren u petak, 3. decembra u 12 časova u holu pećinačkog Kulturnog centra.

Sajam se ove godine zbog epidemiološke situacije organizuje u smanjenom obimu i održaće se uz poštovanje svih protiepidemioloških mera. Osim toga, događaji će biti emitovani onlajn putem zvaničnog YouTube kanala Kulturnog centra Pećinci u skladu sa pandemijskim merama. Ulaz za sve događaje je besplatan, a prilikom posete događajima obavezne su zaštitne maske.

Program ovogodišnjeg Sajma pronađite OVDE.

Agroinfo.rs

Sajam kulture mladih na selu po četvrti put u Pećincima

Komentari

1 During menopause, estrogen levels decline, therefore the skin can become more sensitive to damage п»їcialis

buy cialis 5mg daily use Like the other astronauts currently living aboard the ISS, she has to deal with the daily challenges of living in space

We first confirmed deletion of PKCОµ in the epidermis of Sk PKCОµ CKO mice by Western blot analysis order priligy online usa You may also find yourself tearing up, and not because you are listening to Taylor Swift songs

[url=http://disulfiram.party/]can you buy antabuse over the counter[/url]

[url=http://tamoxifen.foundation/]buy cheap nolvadex[/url]

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Na obroncima Suve planine, na izlazu iz Sićevačke klisure smestilo se selo Tamnjanica, koji mnogi danas nazivaju srpskom Provansom. Zahvalujući svom položaju, ruža vetrova ovde ne prestaje tokom cele godine, a to su kažu idealni uslovi za gajenje brojnih autohtonih vrsta biljaka, voća i vinove loze.

U nekom selu živeli su čovek i žena, čovek na njivi, a žena radila u kući. Čovek bi odmah, čim bi dan osvanuo, uhvatio volove i otišao u polje orati, a žena bi ostala kod kuće radeći, te bi mu uvek donela ručak na njivu.

Od početka godine 260 seoskih kuća sa okućnicom dobilo je nove stanare, a među današnjim dobitnicima je 80 parova, 16 samohranih roditelja i 55 pojedinaca.

Vredne ruke, traktor i parcela dobre zemlje odavno nisu garant za uspešnu poljoprivrednu proizvodnju.

Opalo lišće ispod drveća je vredan biološki materijal za pravljenje komposta. Ako je zaraženo, napraviće više štete nego koristi i treba ga ukloniti.

Život jedne prosečne sredovečne žene koja nije u stalnom radnom odnosu u nekoj firmi, već samo domaćica u Srbiji. Znate li šta to znači? Ne, ne znaju svi! Znaju samo one žene koje tako žive!!

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета