Agroinfo savet: Neka vam bore, mrlje i strije na koži više ne zadaju problem

Foto: Pixabay free

Foto: Pixabay free

Veliki broj žena se muči sa nekom nesavršenošću kože, kao što su mrlje, strije i opekotine. U nastavku teksta pročitajte rešenje koje vam donosimo za probleme sa kožom

Prednosti aloe vere: Leči opekotine, deluje na alergijske reakcije na koži vrši prirodnu hidrataciju i podmlađuje kožu prikriva strije, bore ili mrlje.

Prednosti kokosovog ulja: Daje prirodan sjaj koži, vrši hidrataciju, odlično je za tretiranje suve kože. Za smesu vam je potrebno:

-  115 grama kokosovog ulja (ono je u čvrstoj formi)
- 115 grama gela aloee vere
- 3-4 kapi nekog eteričnog ulja

Priprema: Pomešajte kokosovo ulje sa aloe verom 5 minuta dok ne dobijete homogenu smesu. Stavite 3-4 kapi eteričnog ulja, ako želite bolji miris. Stavite smesu u staklenu bocu i držite na sobnoj temperaturi. Nanesite smesu odmah nakon tuširanja dok su pore otvorene, zbog boljeg upijanja i delovanja.

Agroinfo.rs

Agroinfo savet: Neka vam bore, mrlje i strije na koži više ne zadaju problem

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Veoma je važno obratiti pažnju na kožu lica, vrata i ruku jer je ona veći deo godine izložena spoljnim uticajima.

Biljni glicerin se može koristiti za pravljenje domaće kozmetike, određenih prehrambenih proizvoda, čak i sveća i losiona.

Na maslinovom ulju sme da se kuva, na maslinovom ulju ne sme da se kuva... Samo hladno ceđena ulja su zdrava... Kakvo je ulje koštica grožđa u odnosu na kokosovo ulje i da li se koristi za prženje? Ova i mnoga druga pitanja nas često muče kada želimo da unesemo nešto zdravo u organizam, a odgovori nas zbunjuju. U nastavku teksta saznajte sve o ovoj temi.

Ukoliko spadate u grupu ljudi kojima seda kosa predstavlja prilično velik i ne samo estetski problem, u nastavku ćemo pokušati da vam ukažemo na važnost zdrave ishrane.

Kokos je poznat kao zdrava namirnica. Kokosovo ulje se može koristiti kako za negu tela i lica, tako i u ishrani jer donosi brojne benefite za naš organizam. U nastavku pročitajte zašto je ovo ulje toliko popularno.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета