ISTOPITE ovaj slatkiš i PREKO NOĆI izlečite KAŠALJ

Foto:pixabay.free

Foto:pixabay.free

Bronhije su pogotovu u zimskom periodu osetljive samim tim i kašalj je češći kao pojava. Ova napitak otklanja iritaciju u grlu i tegobe sa kašljem.

Kašalj je zimi zdravstveni problem mnogih ljudi.  Razni medikamenti samo ublaže stanje ili uklone kašalj na jedan kraći vremenski period. Zato je možda najbolje koristiti se receptima iz prirode i bez hemije. Predstavljamo vam vrlo ukusan i  jednostavan recept.

Za napitak vam je potrebno: litar mleka i kesica bombona koje sadrže ukus mentola. Ako volite mentol bombone slobodno ovaj recept napravite sa njima.

Kada vam mleko prokuva. U vruće mleko dodajte bombone sa ukusom mentola, mešajte sve dok se bombone ne otope u mleku. Nakon toga napitak popijte.

Napomena: Eventualno jednu šolju ujutro, jednu naveče.

ISTOPITE ovaj slatkiš i PREKO NOĆI izlečite KAŠALJ

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Većina proizvođača mleka već je uskladila svoju proizvodnju sa propisima EU, a oni koji to nisu do sada učinili moraće da porade na kvalitetu pre svega stočne hrane

U Pirotu je 2. decembra 2021. godine održana regionalna konferencija posvećena kvalitetu mleka i bezbednosti hrane koja je regionalnog karaktera i kojoj su prisustvovali proizvođači i prerađivači mleka, predstavnici veterinarskih službi, kao i predstavnici poljoprivrednih stručnih službi.

Srpski proizvođači mleka uputili su poziv na razgovor direktoru Imleka jer su nezedovoljni otkupnom cenom ovog proizvoda.

Zagađenje vazduha predstavlja vrlo ozbiljan problem koji može dovesti do komplikacija kako kod osetljiivih grupa, tako i kod potpuno zdravih ljudi. Iz ovih razloga vrlo je korisno koristiti određene biljne vrste koje će zaštiti pluća od aero zagađenja.

Da bismo bili zdravi i da bi naš organizam pravilno funkcionisao, trebalo bi da naša ishrana bude izbalansirana. U nastavku teksta su spiskovi namirnica prema kiselosti, odnosno njihovoj pH vrednosti.

Prelazni periodi su uvek kritični za naš imunitet. U ovom periodu se telo susreće sa brojnim virusima i prehladom, a da biste ova stanja preduhitrili, dajemo vam recept za odličan sirup na biljnoj bazi.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета