Foto: unplash.com

Foto: unplash.com

Veoma brzo, ovaj prirodni antibiotik, sanira posekotine i sprečava infekciju.

Beli luk može da se iskoristi kao prirodan način za ubrzanje zarastanja rane.

Prirodni antibiotik
Uz pomoć belog luka, na brz način možete izvaditi trn iz kože i sprečiti infekciju. Potrebno je da poštujete i sledite prostu proceduru. Ukoliko je trn jako mali ili se nalazi jako duboko u koži, prvo isperite područje. Zatim, odvojite beli luk i isecite ga na dva dela. Isečenu polovinu nežno postavite na oštećenu kožu. Komadić zalepite samolepljivom trakom i tako prenoćite.

Naučnici su nakon sporvedene studije dokazali da je luk prirodni antibiotik i da kao takav, ima snažna antiupalna dejstva. Nakon samo nekoliko časova, on svojim delovanjem može smanjiti bol i potencijalno regenerisati oštećene delove.

Ova namirnica sanira posekotine!

Komentari

The modulation of aldehyde dehydrogenase ALDH activity has been suggested as a promising option for the prevention or treatment of many diseases buy cheap cialis online npj Breast Cancer 7, 102 2021

But some, notably Winton, have been trying to develop other programmes as well, such as equities trading or predicting the effect of climate on crop prices how to buy priligy in usa

  • Od Joemar
  • 2023-12-07 16:27:53

[url=http://paxil.cfd/]paxil 50mg[/url]

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stanovnici Srbije ove jeseni ponovo imaju mnogo problema sa smrdibubama koje koriste svaki otvor na prozoru ili vratima da uđu u kuću.

U slučaju uboda, krpelja treba izvaditi iz kože što je pre moguće, kako bi se smanjila verovatnoća prenosa infekcije.

Đumbir i beli luk kao najjači antioksidanti u jačanju imuniteta idealni su za hladne dane kada se treba odbraniti od svih virusa i bakterija.

Detoksikacija je vrlo bitan proces koji treba sprovesti s vremena na vreme. Recept koji predstavljamo je odličan u ove svrhe, ali budite pažljivi i pripremljeni napitak koristite samo dva puta godišnje!

Beli luk koji se može pronaći u trgovinama je uglavnom poreklom iz Kine, dok domaćeg gotovo i da nema. Poljoprivrednici su složni da država mora zaštititi proizvođače i da su subvencije neophodne.

Savršeno kao prilog uz recepte za meso i žitarice, ova jela od luka su lagana, ukusna i laka za pravljenje.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета