Glumica Marija Petronijević bavi se poljoprivredom i sadi jagode

Foto:Print screen instagram

Foto:Print screen instagram

Glumica Marija Petronijević pre osam godina napustila je Beograd i vratila se u rodno selo Visibabe pored Požege, gde je počela da se bavi poljoprivredom i sadi jagode.

Marija je sada pokazla kako obavlja seoske poslove, te je objavila video na kome vozi trakto, a uz to je napisala: “Nema tog poštenog posla, kog bi čovek mogao da se stidi i srami. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, oni su ti koji uvek mogu ići podignute glave, jer su svoj narod i svoju zemlju branili i odbranili, hranili i nahranili, čuvali i sačuvali… Nije im lako. Ja to znam”, poručila je ona na Instagramu.

Pogledajte 

 

Inače, ona je jednu od svojih zapaženijih uloga ostvarila u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, gde je tumačila lik mlade doktorke Ivane.

Izvor:nova.rs

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Smederevski kraj poznat je, pre svega, po vinu i grožđu, ali i po činjenici da se tu nalazi malo selo sa verovatno najtužnijim imenom u celoj Srbiji.

Član Društva ekonomista Srbije, analitičar i publicista Branislav Gulan u ukazuje na to da brigu o ,,razvoju” sela u Srbiji vodi više od 30 različitih institucija, a rezultati te ,,brige” su katastrofalni jer nestaje četvrtina sela.

Teško da postoji ljubitelj košarke sa 30 plus godina koji se sa setom i poštovanjem ne seća Mijaila Grušanovića Mikana.

Kada krene toplo vrijeme svi otvaramo prozore kako bi rashladili kuću ili provjetrili dom. Nije rijetkost da nas tada “posjete” i dosadne muve.

Upotreba kozjeg mleka i sira u ishrani je neuporedivo manja u odnosu na kravlje mleko i sir. Zbog brojnih zdravstvenih koristi koje pružaju može se reći da su nepravedno zapostavljeni u ishrani.

Proslavljeni srpski košarkaš i bivši reprezentativac Dejan Tomašević odrastao je u Beogradu, ali je od malena vole da ode na selo kod deke i bake u blizini Gornjeg Milanovca.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета