Kuvano BELO VINO vam daje poseban osećaj udobnosti dok u njemu uživate

Foto:pixabay.free

Foto:pixabay.free

Obično ljudi kuvaju crno, ali evo kako da skuvate belo vino.

400ml stonog suvog belog vina

  • 4 kašičice meda
  • 1 štap cimeta
  • 1 kašičica arome vanile
  • 2 kriške limuna ( 2 koluta sveže pomorandže sa korom)
  • 2 karanfilića


Kuvanje: U vino staviti med, malo zagrejati. Dodajte limunovu koriu, štapiće cimeta, karanfilić i krišku jabuke. Mešajući čekati da provri te skloniti sa vatre, ostavite da malo odstoji i poslužite. Služiti toplo!

Kuvano BELO VINO vam daje poseban osećaj udobnosti dok u njemu uživate

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ukoliko imate problema sa crevima, teško varite hranu ili imate zatvor, evo jednostavnog i zdravog recepta da rešite ove probleme, ali i da izgubite višak kilograma.

Ono što nam treba za veoma toplo vreme je svakako bogat elektrolitima, hranljiv i osvežavajući napitak.

Olakšajte sebi posledice ovih neprijatnih visokih temperatura, posegnite za ukusnom vitaminskom vodom.

Sadrži bezbroj korisnih komponeneta, koje uključuju vitamine, minerale, masne kiseline i vlakna, koja normalizuju rad creva. Apsorbuje izvesne sastojke hrane, čisti creva i istovremeno snabdeva organizam lecitinom.

Ukoliko ste ljubitelj vina, volite da probate nove ukuse i eksperimentišete, onda će ovaj kratak vodič kroz osnovne pojmove iz sveta vina obogatiti vaše znanje o ovom napitku i učiniti vas boljim poznavaocem.

Izrada domaćeg mleka od pistaća je jednostavna i priprema se slično kao i bademovo mleko. Jedina razlika je u tome što morate namočiti i oguliti pistaće kako biste dobili svetlije zeleno mleko.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета