NIKAD BRŽE I UKUSNIJE: Posna krompiruša bez kora OČAS POSLA!

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

S obzirom na to da je počeo Vaskršnji post, uvek je zanimljivo isprobati neke nove recepte. Ovaj za krompirušu je toliko lak da će vas potpuno oduševiti!

Ovo je krompiruša bez kora koja će vam potpuno osvojiti srce.

Potrebno vam je 1 kg krompira, 1/2 šolje kukuruznog brašna, 1 šolja običnog brašna, 1/2 šolje ulja, 1/2 kesice praška za pecivo, 2 kašicice soli, 1 dcl kisele vodei ravna kašičica bibera, piše najzena.rs.

Luk i krompir izrendajte i posolite, pa ostavite da se ocedi višak vode. Dodajte ostale sastojke, pa sipajte u pleh koji ste prethodno podmazali ili koristite pek papir. Pecite pola sata na 200 stepeni. Preko možete po ukusu narendati posni kačkavalj.

Ova pita je preukusna i topla, ali i hladna.

Prijatno!

Agroinfo.rs

NIKAD BRŽE I UKUSNIJE: Posna krompiruša bez kora OČAS POSLA!

Komentari

fentanyl transdermal, cisatracurium tadalafil cialis

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Krem čorba od karfiola je prava stvar za okrepljenje organizma i predah od mesa. Pravi se lako i brzo i obožavaće je cela porodica.

Piletina u sosu sa pečurkama je nešto što ne može da dosadi, a ovaj recept je posebno jednostavan, pa će uspeti i onima koji nisu preterano vešti u kuhinji.

Ribu treba često jesti, ne samo kada je post. Ovaj recept za prženog šarana je nešto zaista posebno. Pripremićete ga lako i brzo, a poseban ukus ribi će dati svinjska mast.

Biskvit sa jagodama je idealan ako želite da se zasladite i da napravite kolač "na brzaka". Uspeva svakom i uvek ćete mu se rado vraćati.

Carska pita je uvek odlično rešenje ukoliko želite lep i ukusan doručak, večeru ili predjelo za ručak.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета