Arilje bespovratno daje blizu šest miliona dinara za ulaganja u poljoprivredu

Foto: unplash.com

Foto: unplash.com

Opština Arilje raspisala je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku nove poljoprivredne opreme, mehanizacije i stočnog fonda u 2022. godini.

Iznos sredstava po ovom Konkursu je 5.954.000 dinara.

Intenzitet pomoći po jednoj vrsti investicije iznosi 40, odnosno 50 odsto ukoliko se radi o područjima sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi.

Konkurs je otvoren od 26. oktobra do 11. novembra 2022. godine.

Tekst Konkursa može se pronaći na veb stranici opštine Arilje, a dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 031/ 31 50 156 ili  031/315 0123 pozivom u periodu od 7 do 15 časova.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Arilje bespovratno daje blizu šest miliona dinara za ulaganja u poljoprivredu

Komentari

Invited Speaker, Biology underlying breast cancer prevention strategies zoloft and viagra

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Otopljavanje pogoduje poljoprivrednim štetočinama, jer mogu da ubrzaju razmnožavanje, prežive zimu i migriraju dalje ka severu. Priča o širenju insekata i drugih štetnih vrsta tek će da dobije na značaju, ocenila je naučnica Sandra Krengel-Horni.

Od uvođenja elektronskog sistema i početka primene zakona u januaru 2019. godne, broj legalno angažovanih sezonskih radnika povećan je više od 20 puta

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Poljoprivrednike u Srbiji najviše muče višak mleka i mlečnih proizvoda na zalihama, kao i pad cene pšenice koji je došao iz Evrope, izjavila je ministarka poljoprivrede napominjući da su dogovorene mere usmerene na prevazilaženje tih problema

Poljoprivrednici u Srbiji će sledeće nedelje izaći na protest upozorenja, blokadom puteva na više mesta, ako država ne ponudi rešenja za probleme sa viškovima mleka i žitarica, izjavio je danas predsednik Udruženja odgajivača goveda u centralnoj Srbiji Milija Palamarević.

Snažan pad cena prirodnog gasa u Evropi omogućava najvećim proizvođačima đubriva da nastave proizvodnju uz znatno niže troškove.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета