Berza automobila, kamiona, baicikala i nautičke opreme od 3. do 5. septembra u Novom Sadu

Foto: Pixabay free

Foto: Pixabay free

Na Novosadskom sajmu će od 3. do 5. septembra biti održana treća Auto moto berza koja će se ove godine prostirati na gotovo 16.000 m2.

Organizator priredbe, Savez vozača Vojvodine, se potrudio da posetiocima u zatvorenom izlagačkom prostoru, otvorenom delu Sajmišta i Auli, omogući povoljnije uslove pri kupovini automobila, opreme i delova.

Na ovogodišnjoj berzi, pored polovnih automobila, posetioci će moći da vide tri nova segmenta: nautički program, kamione i bicikla.

Akcenat je na promociji zdravih stilova života, te će ponuda biti obogaćena biciklima – starim i novim, trotinetima, raznim bordovima i drugim sličnim prevoznim sredstvima.

Tokom Auto moto berze, od 3. do 5. septembra na Novosadskom sajmu, biće obavezno poštovanje svih preporučenih mera prevencije – za organizatore, izlagače i posetioce, a u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Berza automobila, kamiona, baicikala i nautičke opreme od 3. do 5. septembra u Novom Sadu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Kragujevcu će se od 29. aprila do 1. maja održati sajam hortikulture, najmasovniji do sada.

Nikola Lukičić iz Novog Sada je konstruisao mašinu „Soter rover“ ili popularno „Spasoje“, robotsku platformu na daljinsko upravljanje sa hibridnim pogonom na sva četiri točka.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

Grad Novi Sad raspisao je oglas o davanju u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na svojoj teritoriji u prvom krugu, a nadmetanje će se sprovesti elektronskim putem.

Tradicionalni 39.sajam pčelara Vojvodine biće održan 5. marta 2022. godine, te se pozivaju svi zainteresovani da uzmu učešće.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета