Beskamatni krediti za poljoprivrednike dostupni u deset banaka

Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Povodom nedavno održanih sastanaka sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede im se zahvaljuje i pruža punu podršku u svakom daljem naporu da se položaj poljoprivrednika u Srbiji zaštiti i dodatno unapredi, posebno kroz zajedničku saradnju nadležnih institucija i udruženja.

U skladu sa postignutim dogovorima na pomenutim sastancima i punom saglasnošću koju su istakli svi učesnici u vezi predloga mera podrške, resorno Ministarstvo obaveštava poljoprivredne proizvođače da će za korišćenje beskamatnih kredita moći da se obrate sledećim bankama:

- Komercijalna banka
- ProKredit banka
- Sberbank
- Banka Intesa
- OTP banka
- Kredit Agrikol
- Halk Bank
- UniKredit banka
- Rajfajzen banka
- AIK banka
Takođe, mole sve zainteresovane poljoprivrednike da za više informacija o kupovini đubriva pod najpovoljnijim uslovima pozovu broj telefona: +381648188794.

agrosmart.net/Agroinfo.rs

Beskamatni krediti za poljoprivrednike dostupni u deset banaka

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Poljoprivrednici iz Braničevskog okruga sa UPP „Stig“ danas će, sa početkom u 9 časova, održati protest nezadovoljni trenutnom situacijom u vezi sa kupovinom đubriva. Protest će se održati u mestu Bratinac u okolini Požarevca.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekao je da je obezbeđeno đubrivo za predstojeću setvu i da poljoprivrednci nemaju razloga za zabrinutost.

Ministarstvo poljoprivrede. šumarstva i vodoprivrede donelo je Pravilnik o izmeni pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na kreditnu podršku, čime je produžen rok za podnošenje zahteva za subvencionisane agro kredite.

Policija je u poslednje vreme uhapsila veliki broj ljudi koji se sumnjiče da su vršili malverzacije i nezakonito uzimali sredstva iz poljoprivrednih fondova.

Svi zainteresovani mogu konkurisati za subvencionisani agro kredit kod odgovarajuće banke, a rok za prijavu je 1. novembar 2021. godine.

Agroinfo vam predstavlja sve aktuelne konkurse u oblasti poljoprivrede. U nastavku teksta informišite se o subvencijama za koje možete konkurisati sve do 31.12.2021. godine.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета