Бесплатни семинари за израду бизнис плана у Новом Саду и Иригу

Foto:Pixabay

Foto:Pixabay

Бесплатни семинари у Новом Саду и Иригу 25. и 26. фебруара у организацији агенције Смарт ИПАРД у оквиру програма Развој финансијских система у руралним областима у Србији – СРФП

Агенција Смарт ИПАРД из Новог Сада, уз подршку Немачке развојне банке КфЊ и швајцарске компаније БФЦ Цонсултинг, организује бесплатне семинаре за израду бизнис планова и апликација за банкарске кредите намењене предузетницима и малим и средњим предузећима из различитих области пословања.

Семинари ће бити одржани 25. фебруара 2020. у Новом Саду (Радничка 27), и 26. фебруара у Иригу, у Винарији Ковачевић (Крсташица бб) од 10х до 15х. Организују се у оквиру програма Развој финансијских система у руралним областима у Србији – СРФП, који спроводи Немачка развојна банка КфЊ, заједно са партнерима међу којима је и БФЦ Цонсултинг.

Као део подршке СРФП-а у унапређењу конкурентности малих, средњих предузећа и предузетника у руралним областима Србије, организује се низ обука о различитим темама, укључујући, између осталог, и начин писања пословних планова прихватљивих у банкама, владине субвенције, финансијско управљање, сертификовање пословања, развој извоза…

Првод дана семинара које ће водити експерти агенције Смарт ИПАРД учесници ће добити све информације о изради бизнис плана савременим методама. Ова радионица омогућиће им и стицање вештина за коришћење бизнис плана као алата за планирање и проверу пословних идеја.

Другог дана биће речи о могућностима и добијању сагласности и финансијских средстава за реализацију нових или постојећих пословних подухвата од банака и инвеститора. Тема те радионице је припрема апликација за банкарске кредите.

Организатори позивају предузетнике, представнике малих и средњих предузећа да се пријаве на семинаре у Новом Саду и Иригу. Заинтересовани могу да присуствују обема бесплатним обукама које ће им бити од користи у приступу средствима за финансирање производње, унапређење пословања и развој конкурентности.

Пријавити се могу мејлом, на адресу: контакт@смартипард.рс или на телефоне 063 500525 и 063 685883.

Izvor: agronews.rs

Бесплатни семинари за израду бизнис плана у Новом Саду и Иригу

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Smart IPARD agencija poziva sve zainteresovane poljoprivrednike i predstavnike agrobiznisa da se prijave za besplatnu onlajn obuku o osiguranju u poljoprivredi koja će biti održana 19. oktobra 2021. godine u 18 časova.

Nova besplatna onlajn predavanja namenjena poljoprivrednicima, preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima i zadrugama biće održana do kraja septembra, ali i u oktobru.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета