Branislav Nedimović otvoriće sajam Agro Belgrade

Foto:pixabay.free

Foto:pixabay.free

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović otvoriće 27. januara 2022. godine u 11 sati treći Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade tokom koga će ugostiti svoje kolege iz Republike Albanije, Severne Makedonije i Republike Srpske.

Manifestacija će biti održana na Beogradskom sajmu od 27. do 29. januara 2022. godine i okupiće 500 izlagača iz Srbije i sveta, pet delegacija na visokom nivou, a biće organizovani i brojni stručni skupovi. 

Kako su najavili organizatori sajma, izložbeni prostor zauzima 30.000 metara kvadratnih. Sajam Agro Belgrade se organizuje uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Grada Beograda – Sekretarijat za poljoprivredu i USAID-ovog Projekata za konkurentnu privredu.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Branislav Nedimović otvoriće sajam Agro Belgrade

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ nedavno je potvrdio prvi slučaj obolevanja od groznice Zapadnog Nila u Srbiji.

Bik Veliša, austrijski Simentalac iz Mačve, jedna je od atrakcija ovogodišnjeg 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

U saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, SPOS i Pogon "Naš med" obezbedili su besplatan izložbeni prostor za pčelare na sajmovima u ova dva grada.

Iako većina, kada se pomene srpska prestonica, pomisli na beton, visoke zgrade, brz život, čak 70 odsto teritorije Beograda je poljopricredno zemljište.

Dom omladine Beograda, početkom marta biće Dom Zdrave Hrane. TESTIVAL- festival testa, testenine i hleba, sada u svom četvrtom izdanju, debitovaće u Domu omladine Beograda, 05. i 06. marta, 2022.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета