Digitalno nadmetanje za zakup 2.598 hektara u Beloj Crkvi

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

U petak, 26. marta 2021. godine raspisan je oglas za drugi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Bela Crkva.

Ukupna površina zemljišta koja se nudi u zakup iznosi 2.598 ha, raspoređenih u 775 jedinica nadmetanja. Period zakupa je 15 godina u svim katastarskim opštinama na području Bele Crkve.

Javno nadmetanje se odvija elektronski, preko aplikacije Digitalno javno nadmetanje, a rok za prijavu je 07.04.2021. u 14 časova. Otvaranje ponuda, odnosno kreiranje rang liste zakazano je za 15.04.2021. u 10 sati.

Svi zainteresovani ponuđači mogu na jednostavan način učestvovati u nadmetanju, koristeći računar ili mobilne uređaje. S obzirom da se radi o drugom krugu nadmetanja, jedini uslov koji je potrebno da ispune je da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Digitalno nadmetanje za zakup 2.598 hektara u Beloj Crkvi

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Najskuplje poljoprivredno zemljište je u Južnobačkom okrugu, gde je hektar dostigao cenu od 31.900 evra, dok je najjeftinije u Južnoj i Istočnoj Srbiji, gde je hektar prodat za 300 evra.

Opština Ruma je 18.01.2023. godine raspisala oglas za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po uslovima prvog kruga nadmetanja.

Prethodnih dana raspisani su javni oglasi za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u gradu Šapcu i opštinama Šid, Čajetina, Inđija i Odžaci.

Drugi krug javnih nadmetanja za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u gradovima Vranje i Valjevo, kao i u opštinama Surdulica, Ćićevac, Bojnik, Sokobanja i Sjenica, biće održan u predstojećem periodu.

Na teritoriji Grada Beograda u toku su javni pozivi za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Beograda za 2022. godinu i za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Beograda za 2022. godinu.

Javni oglas za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u drugom krugu u opštini Sečanj raspisan je 03. 06. 2021. godine.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета