Izvinjenje ministra poljoprivrednicima zbog mešanja tona i hektara

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović jutros je, govoreći o mogućoj zaradi proizvođača pšenice, zamenio tone i hektare, saopštilo je ministarstvo i izvinilo se poljoprivrednicima zbog te omaške.

U Jutarnjem programu TV Prva u izjavi ministra Branislava Nedimovića „došlo je do nenamerne omaške, kada je, govoreći o zaradi koju proizvođači pšenice mogu da ostvare, rečeno da zarada može biti 700 evra po toni, umesto 700 evra po hektaru“, objavilo je ministarstvo.

Izvinjavamo se poljoprivrednim proizvođačima zbog omaške, navedeno je u saopštenju.

 

Izvinjenje ministra poljoprivrednicima zbog mešanja tona i hektara

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministar Branislav Nedimović izjavio je, prilikom obilaska Dupljaje, sela u opštini Bela Crkva, da je prva mera pomoći poljoprivrednicima u Srbiji za nabavku poljoprivredne mehanizacije, u vidu povraćaja 50 odsto sredstava, planirana od 15. decembra.

Najviše novca će biti za mlekare i mehanizaciju, ovako ministar poljoprivrede komentariše, za .Novosti

Prerada i premijum proizvodi nešto je što nedostaje srpskoj poljoprivredi. U budućnosti će agrar preživeti samo ako proizvede hranu vrhunskog kvaliteta i što većeg stepena prerade.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da se poslednjih godina sve više poljoprivrednika odlučuje na organsku proizvodnju i ističe da je u Srbiji pod organskom poljoprivrednom proizvodnjom oko 24.000 hektara zemlje

U drugom kvartalu ove godine u Južnobačkom okrugu, cena oranica je išla čak do 11.700 evra za jedan hektar.

Poljoprivrednici nedovoljno konkurišu za mere državne podrške poljoprivredi – rekao je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović prilikom posete Banatskom Brestovcu i Pančevu i najavio da će Ministarstvo finansirati elektrifikaciju dela polja.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета