Konačna rang lista za Šesti javni poziv IPARD mere 1

Foto: Agroinfo/Ilustracija

Foto: Agroinfo/Ilustracija

Konačna rang lista zahteva za IPARD podsticaje u Šestom javnom pozivu za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava je objavljena, a projekti će biti odobaravani nakon administrativne i terenske kontrole ispunjenosti uslova.

U zavisnosti od toga da li je podnosilac mladi poljoprivrednik i da li se poljoprivredno gazdinstvo nalazi u planinskom području, visina podsticaja iznosi 60-70 odsto prihvatljivih troškova investicije, a ukupna opredeljena sredstva po ovom Javnom pozivu iznose 6.460.900.000 dinara.

U sektoru proizvodnje voća, povrća, grožđa i jaja, korisnici sredstava imaju pravo na podsticaje od 5.000 do 700.000 evra, a u sektoru mesa i mleka od 5.000 do 1.000.000 evra.

Konačnu rang listu za Šesti javni poziv IPARD mere 1 pronađite OVDE.

Agroinfo.rs

Konačna rang lista za Šesti javni poziv IPARD mere 1

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta Opštine Bela Crkva raspisala je Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Bela Crkva za 2023. godinu.

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavila je Bodovnu listu zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje u Sedmom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora.

Savet za poljoprivredu u Lazarevcu danas raspisao je 21. marta Javni poziv za dodelu sertifikovanog sadnog materijala voća i vinove loze, a svi zainteresovani Lazarevčani se mogu javiti u roku od 20 dana od objavljivanja poziva.

Zbog ratne situacije u Ukrajini i otežanog poslovanja sa Rusijom, Privredna komora Srbije se obavezala da će formirati listu alternativnih tržišta na koja bi eventualno mogao da se omogući plasman sirovina i robe iz Srbije.

Za obnavljanje seoske infrastrukture u Srbiji biće izdvojeno skoro 70 miliona evra, a sve u okviru IPARD fondova, javljaju iz Ministarstva poljoprivrede.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета