Konkurs: Besplatna analiza zemljišta najlepšem voćnjaku u Prokuplju

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Turistička organizacija grada Prokuplja u saradnji sa Odsekom za poljoprivredno-prehrambene studije Prokuplje raspisala je Konkurs za izbor najlepšeg voćnjaka na teritoriji grada Prokuplja.

Zainteresovani poljoprivrednici fotografije i videoklipove iz svojih voćnjaka mogu slati putem fb stranice Turističke organizacije Prokuplja ili ih doneti lično u ovu organizaciju.

Pobednik na konkursu dobiće besplatnu analizu zemljišta koju će uraditi akreditovana laboratorija Odseka za poljoprivredno- prehrambene studije.

Konkurs je otvoren do 01.05. 2021. godine.

 

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Konkurs: Besplatna analiza zemljišta najlepšem voćnjaku u Prokuplju

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Opština Golubac je raspisala javni poziv za dodelu subvencija za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina, a za ovu namenu je ukupno opredeljeno 2.145.000 dinara.

Subvencije se odnose na nabavku opreme - trimera, motornih pumpi, creva za navodnjavanje, makaza za rezidbu voća, u iznosu od 50 odsto bez PDV-a.

Konkurs za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture i usluga na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini raspisan je od strane Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Za ove namene obezbeđeno je 28 miliona dinara.

Objavljen je Konkurs za podsticaje za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima u 2021. godini, a krajnji rok za podnošenje predloga projekata je 15. novembar 2021. godine.

U okviru programa Svetske banke 50:40:10, Minstarstvo poljoprivrede je objavilo konačnu rang listu podnosilaca prijava na prvi javni poziv u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu.

Jedan od konkursa u oblasti agrara naše zemlje odnosi se i na nabavku poljoprivredne mehanizacije i traktora. Ovim će se omogućiti da oko 700 ratara nabavi nove traktore.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета