Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva od 27. do 29. januara na Beogradskom sajmu

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Agro Belgrade, međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva održeće se na Beogradskom sajmu od 27 do 29. januara 2022. godine.

Reč je o međunarodnom sajamsko – konferencijskom događaju za voćarstvo, povrtarstvo i vinogradarstvo u Srbiji i regionu.

Ovo je mesto gde se stvaraju poslovne konekcije, uči o savremenim tehnologijma i diskutuje o trenutnim i budućim trendovima na globalnom tržištu!

Srpskim i regionalnim kompanijama Agro Belgrade nudi svojevrsne mogućnosti za poslovno umrežavanje sa renomiranim svetskim partnerima i kupcima. U isto vreme, ovo je mesto gde kupci i trgovci voćem, povrćem, grožđem i vinom, mogu da uspostave kontakte sa proizvođačima iz našeg regiona koji se intenzivno razvija.

Agro Belgrade je prepoznat kao perspektivna sajamska manifestacija od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Sekretarijata za privredu Grada Beograda i USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva od 27. do 29. januara na Beogradskom sajmu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U okviru 88. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu održana je stručna konferencija "Inovativna rešenja za konkurentnu poljoprivredu" i predstavljena saradnja između Srbije i Mađarske.

Poljoprivredni sajam, 13, po redu, održan je u Kruševcu u organizaciji Komisije za podsticanje razvoja poljoprivrede i Službe za poljoprivredu Grada Kruševca i Poljoprivredne savetodavne stručne službe Kruševac.

Za četiri dana počinje 88. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu na kom se, pored domaćih, očekuju i izlagači iz inostranstva. Jedan od njih je i Španija koja će domaćoj publici predstaviti inovativna rešenja iz oblasti agrara.

Novosadski sajam poljoprivrede uskoro počinje, a poznato je i kako će ulazak samih posetilaca izgledati, te šta će tom prilikom morati da bude ispunjeno.

Jedna od najznačajnijih smotri iz oblasti agrara, Šumadijski sajam poljoprivrede zvanično je otvoren 2. septembra 2021. godine.

Na Novosadskom sajmu će od 3. do 5. septembra biti održana treća Auto moto berza koja će se ove godine prostirati na gotovo 16.000 m2.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета